Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městečko zvládlo otočit zápas s Olešnou, kterou držel skvělý Fiedler


Branky


13

Vyhrané zápasy z minulého víkendu za sebou mají Městečko s Olešnou. Oba celky nyní změřily síly ve vzájemném duelu. Zadnevulytsia zařídil gólem do šatny poločasové vedení pro Pásovku. Tu držel skvělými zákroky brankář Fiedler, ale Ohnivec ve druhé půli dokázal zápas urvat na svou stranu a dokráčel pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fiedler měl zamčeno

Výkon domácích v prvním poločase nebyl vůbec dobrý. Dlouho trvalo, než se Ohnivec dostal do hry, měl problémy s vlastním hřištěm a úspěšný nebyl ani v osobních soubojích. Olešná tak byla o krok napřed před svým sokem a vycítila šanci bodovat. Pásovka si vytvořila dosti zajímavých příležitostí, některé doslova volaly po gólu, ale na první branku se dlouho čekalo.

 

Hned na začátku se do gólovky dostal Fiala, ale zblízka přestřelil. Abrahám musel být v pozoru při přímáku Vodrážky, který ho donutil k těžkému zákroku. Městečko také toužilo po gólu, ale nedočkalo se. Především díky skvělému Fiedlerovi, který držel svůj tým důležitými zákroky. A když nezasáhl on, pomohla mu branková konstrukce. Třeba jako proti přímáku Šnídla, který práskl do míče a orazítkoval tyč.

 

Po půl hodině se minisouboj těchto dvou opakoval. S tím rozdílem, že Fiedler střelu přes zeď výborným zákrokem zlikvidoval. Míč vyrazil ale do míst, kde stál Jůna, před kterým zívala odkrytá branka. Domácí fotbalista ale branku trestuhodně přestřelil... A tak přišel trest! Těsně před odchodem do šaten si naběhl na zadní tyč na centr Vodrážky z hlouby pole Zadnevulytsia a zkušeně uklidil na zadní tyč - 0:1.

Další vítězný obrat Městečka

Druhý poločas už byl z domácího pohledu daleko lepší. Netrvalo vůbec dlouho a Městečko se vrátilo do zápasu. V 52. minutě Ohnivec znovu využil své zbraně z autového vhazování. Šnídl poslal míč na Urbana, ten se obtočil kolem Š. Procházky a na přední tyči prostřelil Fiedlera – 1:1. O chvíli později si pro odražený míč doběhl Heger a vyzkoušel to ze střední vzdálenosti, jeho pokus ale mířil nad.

 

Skóre se znovu měnilo v 71. minutě. Také na začátku této gólové akce bylo autové vhazování, po kterém následoval špatně odvrácený míč bránícím hráčem, který ho poslal do míst, kde vyhrál souboj se svým bránícím hráčem Vodrážka a nekompromisně vymetl šibenici – 1:2. Městečko muselo znovu dotahovat a znovu to zvládlo! Šnídl zahrával přímý kop, který i přes teč Pechance ve zdi skončil v hostující šestnáctce, kde ho Jůna trknul za obranu, kam si naběhl Urban a podél bezmocného Fiedlera zadělal na pěkné drama – 2:2.

 

Krátce poté domácí zasadili Olešné rozhodující úder. Šnídl poslal nadýchaný centr do vápna, kde první zakončení jednoho z domácích fotbalistů dokázal Fiedler reflexivně zneškodnit. Na dorážku pohotového Majby už neměl nárok – 3:2. V závěru zápasu se opět ukázal brankář Pásovky, který doslova čaroval. Nejprve zneškodnil samostatný nájezd Otcovského a v další příležitosti vyškrábl přízemní centr téhož hráče a skvělým zákrokem lapil i dorážku Majby. Tyto neproměněné šance ale Městečko nemusely mrzet, neboť následoval už jen závěrečný hvizd, který jen stvrdil domácí vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Do prvního poločasu jsme nevstoupili dobře, prohrávali jsme osobní souboje a terén nám dělal problémy. Sehráli jsme boj s hostujícím brankářem Fiedlerem, který svůj tým několikrát podržel. Šance jsme měli, ale nebyli jsme produktivní, do kabiny jsme pak inkasovali. Ve druhém poločase přišlo z naší strany zlepšení. I když jsme dvakrát prohrávali, tak jsme to naštěstí dokázali otočit a zvítězit.

FC Olešná
Šimon Procházka, záložník: Myslím si, že první půlka rozhodně patřila nám. Vytvořili jsme si celkem dost větších šancí, ale nedokázali jsme je dotáhnout do konce. Městečko mělo v první půlce přímák z dobré pozice, ale náš brankář nás podržel. Nakonec se podařilo dát gól do šatny, což nám řekl bych hodně psychicky pomohlo. Druhý poločas už byl z naší strany horší a bohužel jsme po vlastních chybách inkasovali. Musím ale říct, že se opravdu zvedáme a předvedli jsme za mě super výkon.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - V. Prokop [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] (73. L. Majba [-] ) , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , T. Heger [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - T. Kapoun [-] (76. Z. Kandler [-] ) , V. Zadnevulytsia [-] , R. Polášek [-] , T. Kočovský [-] , Š. Procházka [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , L. Helebrant [-] , V. Pechanec [-] , S. Fiala [-] (24. J. Černý [-] )

Hráči zápasu: J. Urban , P. Šnídl - R. Polášek , V. Fiedler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - GEBHART Aleš (N), VALDHANS Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: výhra domácích

Olešná dokázala minulý víkend zaskočit Lužnou z vrcholu tabulky a obrat jí o body. Malá hrací plocha ale hraje do karet spíše domácímu celku. Bude to vyrovnané utkání, které si myslím, že lépe zvládne Ohnivec.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích