Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 14:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá litovala zahozených šancí, od Jesenice dostala šestku


Branky


15

Tři góly proti Olešné, dva proti Lužné a nyní tři proti Jesenici. Ani tentokrát však Čistá nebodovala. Dramatickou přestřelku na jejím hřišti zvládla Jesenice, která se také potřebovala chytit dobrým výsledkem, protože poslední zápasy se ji vůbec nedařily. Na půdě posledního celku tak brali hosté povinné tři body, domácí na úvodní vítězství stále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový závěr poločasu

Hned první minuta nabídla rychlou branku. Po autovém vhazování si zakryl míč Pros, uvolnil se kolem bránícího hráče k zakončení a pálil do tyče. Odražený míč si našel Bešík a skóroval do odkryté branky - 0:1. Na druhé straně mohl srovnat A. Votroubek, ale v nájezdu na branku tísněný dvěma obránci pálil těsně vedle. Začátek zápasu tak byl na zajímavé momenty velmi bohatý.

 

Domácí byli aktivnější a vytvářeli si další příležitosti. Dopláceli ale na nepřesnou finální fázi a nebo v případě střeleckého pokusu Milana zpoza vápna na brankáře Drahoňovského. Jesenický brankář se musel mít na pozoru i při dalších akcích domácího celku, Jesenice ale odolávala. A přežívala nepříjemné situace, třeba jako gólovku A. Votroubka, ke kterému propadl míč a ten jej ve stoprocentní šanci poslal nad!

 

Zajímavý moment byl k vidění před Kratochvílem. Pros se dostával k míče, ale po kontaktu s dvojicí obránců šel k zemi. Sudí však vyhodnotil zákrok v souladu s pravidly a pokutový kop se nekopal. Po půl hodině hry i přes velké množství čisteckých šancí udeřila Jesenice podruhé. S. Pfejfer se proháčkoval přes dvojici hráčů u lajny, míč se dostal ke Kotkovi a ten nadýchaným centrem našel Mutínského, který hlavičkoval přesně - 0:2.

 

Chvíli po druhé brance v rychlosti vyvezl míč Mutínský, posunul ho na Kotka a ten průnikovou přihrávkou našel Prose. Ten byl v náběhu sražen a tentokrát se už pokutový kop pískal. Míč si na značku postavil Kotek a nemýlil se - 0:3. S gólovým zápisem přišli také domácí. Z obrany povedená kombinace až do vápna se dostala k A. Votroubkovi, který pod sebou našel Milana a ten konečně prostřelil Drahoňovského - 1:3.

 

Místo toho, aby Čistá dohrála poločas a ve druhém se zkusila vrátit do hry, tak ještě před odchodem do kabin inkasovala počtvrté. Kovář poslal od střídaček míč do vápna, tam propadl až do míst, kam si naběhl J. Pfejfer a nekompromisně propálil Kratochvíla - 1:4. Jesenice měla možnost navýšit vedení ještě z přímého kopu, ale skóre se už nezměnilo.

 

Jesenice navyšovala vedení

Domácímu celku vrátil naději rychlým gólem J. Votroubek mladší. Ten měl možnost zahrávat hned na kraji druhé půle přímý kop zpoza vápna. Míč poslal vnitřní stranou kolem zdi a jeho ani ne tak razantní pokus Drahoňovský vytěsnit nedokázal - 2:4. Drahoňovský se znovu musel mít zanedlouho na pozoru, když Průcha prostrčil míč na Denka a jeho dělovku jesenický brankář efektivně vyrazil.

 

V 58. minutě se čistecké naděje znovu zmenšily. Kotek vybojoval míč, který se odrazil k Bešíkovi. Ten si se svým spoluhráčem narazil a autor úvodní branky zápasu táhlou střelou nedal Kratochvílovi šanci - 2:5. Vzápětí hledal Pros centrem hlavičku Kováře, ale ten v souboji s obráncem minul odkrytou svatyni. V 75. minutě se Jesenice prosadila znovu. Centrovaný míč z poloviny hřiště našel Pfejfera, na jehož hlavičku Kratochvíl vůbec nereagoval - 2:6.

 

Hosté byli při chuti a s vědomím, že mají vítězství v kapse, nadále hledali cestu ke vstřelení další branky. Kotek našel centrem za obranu Jeníčka, ten ale pálil z úhlu vedle. Na druhé straně se pohlednou individuální akcí blýskl Denk, který se proháčkoval jesenickou obranu až na hranici vápna, kde byl nedovoleně zastaven. VOlný přímý kop na středu šestnáctky vzal na sebe J. Votroubek mladší, ale jeho pokus zablokovala zeď. Z následujících dorážek se nadvakrát neprosadil Kašpar.

 

Dvě minuty před koncem se přeci ještě jednou měnilo skóre. Hostující obrana nedokázala odvrátit autové vhazování, míč se dostal na kopačku Denka, který z voleje prověřil Drahoňovského. Ten jeho pokus vyrazil pouze na zadní tyč do míst, kde stal s dorážkou připravený Průcha - 3:6. Ten svým gólem pouze upravil konečné skóre zápasu, ze kterého mohla a měla Čistá vytěžit daleko více.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Roman Votroubek, kapitán: Bohužel jsme opět rychle inkasovali. Poté jsme měli převahu, hráli na soupeřovo polovině, ale nic z toho nevytěžili a po ojedinělém brejku přišel druhý gól do naší sítě. V utkání dokázal soupeř trestat naše obranné chyby. Nám lepší výsledek zhatily neproměněné šance.




Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Bedenk [-] (32. M. Plincner [-] ) , J. Votroubek [-] , D. Denk [-] , L. Milan [-] , R. Votroubek [-] , R. Wittmann [-] (46. P. Kašpar [-] ) , M. Průcha [-] , P. Schuh [-] , S. Tesař [-] , A. Votroubek [-] (46. A. Lauber [-] )

FC Jesenice
J. Drahoňovský [-] - D. Halámek [-] , S. Pfejfer [-] , T. Váňa [-] (70. V. Bouda [-] ) , J. Mutínský [-] , P. Kotek [-] , J. Pfejfer [-] (83. L. Pavelek [-] ) , M. Kovář [-] , R. Bešík [-] (74. M. Pacourek [-] ) , K. Pros [-] , J. Lieber [-]

ŽK: 28. R. Wittmann - 41. R. Bešík , 80. J. Mutínský , 86. K. Pros .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - GEBOUSKÝ František (N), JOHN Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Čistá potřebuje začít bodovat, ale ani tady to nevyjde. Jesenice dvakrát po sobě vybouchla jak výsledkově, tak herně a další úlet si nemůže dovolit.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích