3:1
(1:1)
29. R. Grill
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 13:30

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná byla produktivnější a to proti Lužné rozhodlo


Branky


15

Fotbalisté Olešné se v minulém kole nesešli k zápasu v Řevničově a nyní se představili na svém hřiště proti Lužné. Plocha domácího celku byla na hranici regulérnosti, ale nakonec se přeci jen hrálo. Pásovka si v tomto utkání vážila svých šancí více než Sparta a to rozhodlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luženské vedení nevydrželo

Jako další sudí se zkušenostmi z těch nejvyšších soutěží se ukázal na našem okrese v tomto utkání Milan Matějček. Jako první zahrozili domácí. Kočovský našel na hranici šestnáctky Š. Procházku, který bohužel pro Pásovku nevyužil volného prostoru a slabou střelou nenadělal luženskému brankáři M. Pavlíčkovi, který hostuje zrovna z Olešné, žádné problémy.

 

V další příležitosti už se luženský gólman zapotil, to když ho dělovkou po úniku prověřil J. Procházka a M. Pavlíček měl co dělat, aby ránu zlikvidoval. I na druhé straně se musel ukázat Fiedler, který dobrým zákrokem při dorážce jednoho z hostí držel stále bezbrankový stav. Na druhé straně to zkoušel Černý, jehož zajímavý pokus byl zblokován bránícím hráčem a to dost možná zachránilo Lužnou od inkasování.

 

Dalším, komu byly rozměry branky malé, byl Hlavsa, který zakončoval nad centr od J. Procházky. Jako první gólově udeřili hosté, které poslal do vedení Grill - 0:1. Blízko vyrovnání byl J. Procházka, který poslal na branku Sparty razantní střelu. Ta byla ještě tečovaná a M. Pavlíček měl plné ruce práce, aby ji vytěsnil mimo branku. Výborným zákrokem ale držel nadále čisté konto.

 

O to ale přišel z pokutového kopu. J. Procházka byl ve vápně nedovoleně atakován a sudí Matějček nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Vodrážka a nezaváhal - 1:1. První poločas tak neměl vítěze, o kterém se rozhodovalo ve zbývající části zápasu.

 

Produktivita Olešné rozhodla

Na první šanci druhého dějství si muselo pár desítek fanoušků chvíli počkat. A radost z ni neměli především ti domácí, protože po rohovém kopu zazvonilo za domácím brankářem břevno. Hned o minutu později přišel trest. Černý našel centrem Zadnevulytsiu, který přesnou hlavičkou na zadní tyči otočil skóre ve prospěch svého týmu - 2:1. Olešná své vedení mohla navýšit, po hodině hry dělovku Vodrážky z přímého kopu tahal zpod břevna dobrým zákrokem M. Pavlíček.

 

V další příležitosti po nahrávce M. Köhlera rozvlnil pouze boční síť Zadnevulytsia a mezi střelce se podruhé nezapsal. V 73. minutě předvedli domácí ukázkový brejk zakončený gólem. Podklouznutí ve snaze zachytit průnikovou přihrávku využil Černý, který si navedl míč, celou akci od poloviny hřiště vzal na sebe a svůj moment zakončil střelou z úhlu přesně na zadní tyč - 3:1. V zápětí neudržel své nervy na uzdě hostující trenér Adam Špička, který si za komentář sudího vykoledoval červenou kartu.

 

Závěr zápasu přinesl dvě šance hostujícího celku. Po standardní situaci hlavička jednoho z Luženských skončila těsně vedle a Sparta se neradovalo ani po závěrečném závaru před Fiedlerem, který by dost možná znamenal drama v posledních minutách. Olešná závěr utkání ale přežila a mohla se radovat z vítězství, Lužná musela odjet s prázdnou.

 

Zdroj: facebookové stránky FC Olešná, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
František Itner, vedoucí týmu: Dnes se i přes řadu nepříznivých okolností před utkáním kluci semkli a podali velice zodpovědný výkon podpořený kvalitou a nakonec zaslouženě vyhráli. I když průběh utkání byl po většinu času vyrovnaný, přeci jen jsme si vytvořili více brankových příležitostí a na rozdíl od hostů dokázali i třikrát skórovat.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, střídající hráč: Bohužel jsme hlavně v prvním poločase neproměnili šance a na to jsme dojeli. Druhý poločas domácí ze tří šancí dvě proměnili a udělili nám lekci z produktivity, což rozhodlo. Jinak si myslím, že jsme neodehráli špatný zápas.



Sestavy



TJ Sparta Lužná
M. Pavlíček [-] - L. Havlíček [-] , R. Pokorný [-] , J. Vejvoda [-] , P. Ambrůžek [-] , K. Gjorgjiev [-] (83. M. Sahaidak [-] ) , R. Grill [-] , J. Kolínský [-] (46. O. Pavlíček [-] ) , P. Mezei [-] (74. M. Koloc [-] ) , M. Rek [-] , J. Špička [-]

Hráči zápasu: J. Černý , T. Vodrážka , V. Fiedler .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Matějček Milan - TICHÝ Martin, SVOBODA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: remíza

Olešná se na nás nesešla, snad se to v dalším zápase nebude opakovat. Víkendový výpadek ji proti silné Lužné poznamená, ale body se nakonec budou dělit.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů