4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Pavlíkově se hrálo jen na jesenickou branku


Branky


21. O. Polcar , 48. O. Polcar , 73. F. Kalaš , 86. O. Polcar (p.)
12

Bez svého kapitána Petra Johna zajížděla Jesenice do Pavlíkova, kde v její základní sestavě chyběl i velezkušený David Jeníček, který vstoupil do utkání až v průběhu. Pavlíkov vstoupil do jarní části velmi dobře a svou formu potvrdil i nyní. Hosté se zřejmě z devítigólového debaklu ze Senomat ještě neoklepali a znovu předvedli mdlý výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice bez šance

Odčinit ostudu ze Senomat mohla Jesenice v Pavlíkově. Domácí mají ale formu a vítěznou šňůru chtěli prodloužit. Od první minuty to byl právě pavlíkovský celek, který držel míč na svých kopačkách a diktoval tempo zápasu. Na první větší šanci se dlouho čekalo a když přišla, byl z ní gól. Ve 21. minutě vybojoval L. Polcar míč, posunul ho na Kalaše a ten svou levačkou protáhl Flajšingra. Jesenický brankář míč vyrazil před sebe do míst, kde byl připravený s dorážkou O. Polcar - 1:0.

 

Poté to Kalaš zkoušel znovu a Flajšingr měl co dělat, aby jeho pokus vytěsnil mimo branku. Ve 28. minutě ze hry odešel předčasně J. John, kterého nahradil zkušený a vytáhlý útočník Jeníček. Útočná hrozba se ale neprojevila a domácí nadále kontrolovali průběh utkání. Domácí měli časté ztráty v mezihře, ale soupeř toho nedokázal využívat, sám si větší šanci nevytvořil a v kabině si tak měl o čem povídat.

Pavlíkov diktoval tempo hry

Náskok jedné branky potěší, ale vedení o dvě branky by přeci jen bylo o něco lepší. Pokud se chtěla Jesenice vrátit do zápasu, musela změnit snad úplně všechno. Ve 48. minutě ale Bureš nejprve předběhl Boudu, zastavil jesenický útok a posunul míč na Kalaše. Ten krásným nadýchaným centrem za obranu našel O. Polcara, který elegantně lobnul míč přes vyběhnuvšího Flajšingra a mohl se jít radovat - 2:0.

 

Po hodině hry mohli domácí vedení navýšit. Kalaš prošel nikým neatakovaný středem hřiště, posunul míč na O. Polcara, který se hezkou zasekávačkou zbavil obránce a vypálil míč na branku. S obranným blokem za pět dvanáct ale přispěchal Mutínský, který zažehnal nebezpečí. O dvě minuty později byla k vidění akce táta na syna. Lukáš Polcar našel v dobré pozici svého následníka trůnu, ale autor dvou branek mířil mimo.

 

V 70. minutě se konečně do šance dostali také hosté. Jeníček připravil míč pro kapitána Pfejfera, ale ten prováhal uvnitř vápna vhodný moment k zakončení. O chvilku později přišel trest. Kalaš práskl zpoza vápna do míče, jeho střela byla tečovaná a zapadla za bezmocného Flajšingra - 3:0. Domácí se fotbalem bavili, Jesenice byla odevzdaná a už se viděla v kabině.

 

O minutu později bylo v jesenickém vápně znovu rušno. Kalaš se prohnal kolem Mutínského, šel k zemi, ale sudí dobře situaci vyhodnotil a následoval odkop od branky. I v další příležitosti byl pavlíkovský kapitán, tentokrát vyzkoušel pozornost Flajšingra z přímého kopu, zkušený brankář se ale překvapit nenechal a u tyče byl včas.

 

Alespoň čestný gól mohl vsítit Jeníček, ale Bureš byl rychlejší a nadějnou příležitost zastavil už v zárodku. Gólman Pešek byl celý zápas bez práce a za čisté konto mohl děkovat svým spoluhráčům. V závěru byl ve vápně nedovoleně zastaven L. Polcar, kterého poslal k zemi čerstvý Drahoňovský. Míč si na penaltový puntík postavil O. Polcar a hattrick byl na světě - 4:0. Utkání hrané na jednu branku tak skončilo snadným vítězstvím domácího celku.

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, kapitán: Po těžkém zápase s Lužnou jsme chtěli potvrdit formu. Celý zápas jsme kontrolovali a hrálo se na jednu branku. První poločas se nám podařilo dát jeden gól, takže Jesenice musela hru trochu otevřít a přidávali jsme další góly. Poměrně v klidu jsme si došli pro tři body.




Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - J. Koc [-] (79. F. Zaspal [-] ) , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , J. Jiroušek [-] (36. L. Hekl [-] ) , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] (46. O. Vávra [-] ) , A. Bureš [-] , D. Řezáč [-] , J. Erben [-]

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - R. Kalaj [-] , V. Bouda [-] , J. Pfejfer [-] , R. Bešík [-] (69. M. Pacourek [-] ) , K. Pros [-] , J. John [-] (28. D. Jeníček [-] ) , M. Kovář [-] (80. J. Drahoňovský [-] ) , D. Halámek [-] , V. Fiala [-] , J. Mutínský [-]

Hráči zápasu: A. Bureš , F. Kalaš , O. Polcar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jan - SABO Jiří, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra domácích

Budeme chtít navázat na dobrý výkon s Lužnou a doma vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích