0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany organizovanou hrou zvítězily v Pustovětech


Branky


18. F. Laki , 73. V. Mutinský , 80. J. Feher
10

Velmi důležitý zápas pro oba celky ze spodní části tabulky, které před utkáním od sebe dělily čtyři body a o pozici lépe na tom byly Pustověty. V případě vítězství by svému soupeři domácí odskočili, v opačném případě by se na ně hosté dotáhli. Nastala druhá varianta, neboť lišanská obrana Sokol do ničeho nepustila a ten na své půdě padl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná gólová akce

Lišany vsadily na hru ze zabezpečené obrany, do které se Pustověty nemohly dostat. A tomu odpovídal také počet šancí na obou stranách. Aktivnější byli rozhodně hosté. Po čtvrt hodině se dočkali vedoucí branky po krásné fotbalové akci, kterou započal ze středu hřiště šajtlí Medřický, který vysunul Roušavého. Ten postupoval k vápnu, přenesl hru na druhou stranu na Lakiho a ten podél Beneše otevřel skóre - 0:1.

 

Stejný hráč mohl přidat další branku, to když nákop Haiflera z obranné poloviny podcenil bránící hráč a zakončení autora první branky skončilo těsně nad. Laki byl u další šance, když obral o míč s rozehrávkou vahájícího J. Hulu, přenesl míč na Mutinského na druhé straně, ale jeho slabé zakončení nenadělalo Benešovi problémy. Více první poločas nenabídl, a tak bylo jen otázkou, co se bude dít ve zbytku utkání, které bylo pro oba celky důležité.

Dvougólová pojistka v závěru

Stejně jako v prvním, tak i ve druhém poločase měly Pustověty velký problém překonat dobře organizovanou lišanskou defenzivu. Naopak hosté hráli jednoduchý a účelný fotbal, ze kterého pramenily další šance. Laki postupoval ze strany na Beneše, ale pustovětský brankář nadále držel naděje svého celku na bodový zisk. Ojedinělou příležitostí bylo zakončení Matějovského zpoza vápna, které ale Z. Řepka pouze sebral do své náruče.

 

Sokolu k vyrovnávací brance chybělo hodně, naopak Lišany si zápas v 73. minutě usnadnily pojišťovací brankou. A znovu hrozně jednoduchou. Haifler vyhrál hlavičku, k míči se dostal Paseka, který píchl do míče a poslal Mutinského do úniku. Lišanský útočník poslal míč kolem vyběhnuvšího Beneše a zdálo se, že je rozhodnuto - 0:2.

 

Do konce utkání stále zbývalo dost času, aby se pokusili domácí alespoň o vyrovnání. Veškeré naděje ale zhasly v 80. minutě, kdy udeřily Lišany potřetí a naposledy. Medřický posunul míč na Roušavého, jeho šajtle vybídla mezi obránce Fehera a ten samostatný nájezd dloubnul kolem Beneše a bylo hotovo - 0:3. Utkání, ve kterém Lišany takřka k ničemu svého soupeře nepustily, nabídlo víceméně jednostrannou záležitost.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Dopředu jsme předvedli bezzubý výkon, nebyli jsme schopni si vytvořit výraznější šanci a obrana soupeře hrála velmi organizovaně. Naopak my jsme inkasovali z každé větší šance.

SK Lišany
Zdeněk Řepka, kapitán: Před začátkem zápasu nás poznamenala nemilá událost, kdy můj brácha, který je po operaci s křížovými vazy, uklouzl a nadvakrát si zlomil kolenní čéšku u příchodu na hřiště. Nyní je už po operaci. Tímto mu všichni přejeme brzké uzdravení. Teď k zápasu. Od začátku si troufnu říci, že jsme byli lepším týmem. Vytvořili jsme si dostatek šancí v obou poločasech, soupeř měl pouze dvě za celý zápas. Naše hra nám fungovala a většinu hráčů i bavila. Soupeř se pokoušel hrát fotbal, bohužel pro ně maximálně do dvou třetin hřiště, dále pak fungovala naše obrana. Doufám, že se odrazíme k lepším zítřkům a ač to bude proti rozjetým Senomatům příští týden těžké, naše legenda říkala, že musíme bojovat.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Hranai [-] , R. Truksa [-] , T. Elznic [-] , P. Matějovský [-] , T. Černý [-] (74. M. Hanuš [-] ) , P. Holeček [-] , J. Hula [-] , O. Hula [-] , F. Kratochvíl [-] , T. Volráb [-] (81. S. Hůla [-] )

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] (68. M. Sahaidak [-] ) , J. Hildebrand [-] , F. Laki [-] , V. Mutinský [-] (75. J. Feher [-] ) , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] , T. Hrbek [-]

ŽK: 61. T. Volráb , 62. J. Hula - 76. M. Medřický .
Hráči zápasu: J. Haifler , T. Hrbek , M. Medřický , V. Mutinský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Lafek David - BOHATÝ Petr, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza

Pro oba hrozně důležitý zápas, tipuji remízu.

Tip: remíza