J. Feher 22.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov otočil zápas v Lišanech a poskočil na druhé místo


Branky


22. J. Feher - 44. F. Houda , 65. L. Roubík , 69. R. Žalud (vl.) , 76. R. Konvalinka
10

Pro oba týmy důležitý zápas. Lišany potřebují bodovat, aby se odlepily v tabulce do klidnějších vod, naopak Janov chtěl započít jarní stíhačku Mšeckých Žehrovic. Gólově se vstup do zápasu podařil domácím, kteří ale museli přihlížet vyrovnání do šatny. Druhá půle už byla v režii Sokola, který zápas otočil a radoval se z výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý gól do šatny

Na první šanci se nečekalo vůbec dlouho. Vypracovali si ji hosté, ale skóre se neměnilo. Další příležitost přišla až po dvaceti minutách, kdy centrovaný míč doplachtil na hlavu Fehera a ten poslal gólovou hlavičkou svůj tým do vedení - 1:0. Lišany mohly navýšit vedení po několika závarech v janovské šestnáctce, chyběl ale důraz.

 

Stejně tak chyběl i ve vlastním vápně a bohužel pro domácí těsně před odchodem do kabin. Už se zdálo, že první poločas dotáhnou Lišany do vítězného konce, ale nestalo se. Kail poslal z pravé strany centr do vápna, kde se prosadil hlavou Houda a gólem do šatny uzavřel první půlku, která moc zajímavých šancí a momentů nepřinesla - 1:1.

 

Lišanské chyby potrestány

Druhá polovina měla rozhodující faktor, kterým byly lišanské individuální chyby. Janov jimi nepohrdnul a každou z nich nemilosrdně trestal. Hostující Sokol byl více na míči, dostával se do hry a po hodině hry také do vedení. Zpoza vápna práskl do míče L. Roubík a přesným zakončením poslal svůj tým do vedení - 1:2. O pár minut později mířil do opačné branky po rohovém kopu Žalud a s domácími to nevypadalo vůbec dobře - 1:3.

 

Definitivní tečka a konec lišanských nadějí přišel v 76. minutě po Houdově přihrávce, kterou přijal Konvalinka, udělal kličku brankáři Řepkovi a bylo hotovo - 1:4. Toto vítězství posunulo Janov na druhou příčku, naopak Lišany musejí na posun v tabulce čekat nejméně do příštího víkendu. To vyzvou Pustověty a body z tohoto utkání budou do další fáze jarní části velmi důležité.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, kapitán: Zápas jsme chtěli za každou cenu zvládnout, ale neuspěli jsme. První poločas byl vyrovnaný, moc šancí k vidění nebylo. Podařilo se nám jít do vedení, ale pak přišla bohužel naše první nesoustředěnost, která skončila gólem. Druhý poločas to bylo to samé s tím rozdílem, že padaly branky po našich individuálních chybách. Kdybychom se těmto chybám vyvarovali, mohli jsme alespoň remizovat. Příští týden nás čekají Pustověty, kde bude zisk bodů daleko důležitější.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Během úvodní dvacetiminutovky jsme měli tlak, ale nevyužili jsme ho. Poté jsme z jediné šance soupeře dostali gól a do konce poločasu se dávali dohromady. Na konci první půle jsme dokázali vyrovnat. Druhý poločas jsme pak hráli skoro jen my, dali tři góly a zápas dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] , J. Hildebrand [-] , F. Laki [-] , V. Mutinský [-] , P. Kindl [-] (46. R. Žalud [-] ) , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] (63. M. Sahaidak [-] ) , T. Hrbek [-] , J. Feher [-] (79. M. Hájek [-] )

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , V. Zuska [-] , J. Kail [-] , M. Bradáč [-] , F. Houda [-] , M. Amler [-] (56. J. Koukal [-] ) , A. Alijevič [-] , L. Roubík [-] , J. Koukal [-] , J. Melč [-]

ŽK: 55. F. Laki - 27. M. Amler , 42. A. Alijevič .
Hráči zápasu: T. Hrbek - L. Roubík , A. Alijevič , F. Houda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šefara Milan - HAMOUZ Jakub, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase to nejde jinak než dát na výhru mého týmu. Přijede k nám velmi kvalitní soupeř, který si na podzim vedl velmi dobře a nečeká nás vůbec nic lehkého. V tomto zápase ale nehrajeme jen za sebe a budeme chtít uctít památku Míry Chládka výhrou.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů