0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 14:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov rozhodl v Čisté během prvního poločasu


Branky


10

Pro Čistou velmi důležitý zápas. Na úvod jara přivítala na svém hřišti Pavlíkov, který neměl úplně vydařenou zimní přípravu. Z toho mohli domácí těžit a případným vítězstvím se odrazit k dlouhé cestě za záchranou. Tu ale budou muset odložit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkov pálil ostrými

Kdo přišel pozdě, tak přišel o rychlou první branku. Autové vhazování sklepl Kalaš pro Jirouška, který se opřel do míče a umístěnou střelou k zadní tyči nedal brankáři šanci – 0:1. Mezi třemi tyčemi chyběl zkušený gólman Kratochvíl, kterého pro tento duel nahradil A. Votroubek. Čistá kromě svého postavení v tabulce musela k tomu všemu řešit problém s brankářem. Domácí rychle inkasovaná branka nepoložila. Byla na nich znát chuť vrátit do zápasu. Žádnou velkou příležitost si ale nevypracovali, a tak se ke slovu dostali znovu hosté, hrající tentokrát v modrobílých dresech.

 

Ti znovu gólově udeřili ve 23. minutě. O. Polcar využil laciné ztráty soupeře nedaleko rohového praporku a kulatý nesmysl posunul na Kalaše. Pavlíkovský playmaker si navedl míč po vápně kolem bránícího hráče a levačkou poslal přesnou křížnou střelu za tyč – 0:2. To už na hřišti nebyl autor první branky, který se na hřišti moc neohřál. V domácím dresu se představila jarní posila. Ani Filip Blecha ale nedokázal zastavit při chuti hrající hráče z Pavlíkova.

 

V jeho dresu vedlo svou družinu nestárnoucí duo L. Polcar a Koc, kteří se věkově od svých žáků přeci jen trochu vzdalovali. A spolu s nimi se mohli radovat z další branky. O. Polcar dostal z vlastní poloviny míč do běhu, běžel s ním až k vápnu, kde si ho sekl kolem bránícího hráče a jeho slabé zakončení projelo pod rukavicemi provizorního brankáře – 0:3.

 

Čistá jistě vyhlížela poločasový odpočinek v kabině, který jim Pavlíkov ještě trochu okořenil. Možnost zahrávat penaltu na sebe vzal O. Polcar. Jeho pokus k levé tyči A. Votroubek fantasticky zneškodnil, míč se ale k jeho smůle odrazil zpátky na kopačky exekutora pokutového kopu a ten si v dorážce vedl daleko lépe – 0:4.

Druhá půlka bez gólu

Do druhého poločasu zaskočil za A. Votroubka mezi třemi tyčemi další člen z čistecké fotbalové rodiny. Ikona klubu v podobě J. Votroubka staršího měla o něco méně práce než jeho syn. Pavlíkov ve druhém poločase polevil a spíše si držel luxusní náskok. Domácí celek měl pár zajímavých možnosti z protiútoků, ale vždycky ho zklamala finální fáze.

 

Pavlíkovský brankář Pešek si pořádně za celý zápas nesáhl na míč a mohl se po závěrečném hvizdu těšit z čistého konta. Hosté si i bez zraněného Ikrényiho, bez kterého si budou muset poradit ve zbytku soutěže, připsali hladké vítězství a nadále se drží v klidném středu tabulky. Naopak Čistá je na samém dně stále s jediným bodem.



Ohlasy k zápasu



SK Pavlíkov
František Kalaš, kapitán: Od začátku zápasu jsme hráli lépe než soupeř, hodně nám pomohl rychlý gól. Čistá se snažila nás tlačit a napadat, ale nevydržela dlouho fyzicky. Navíc my jsme přidávali během prvního poločasu další góly. Druhý poločas už nic zajímavého nenabídl a zápas se spíše jen dohrával.



Sestavy


TJ Čistá
A. Votroubek [-] (46. J. Votroubek [-] ) - F. Blecha [-] , J. Votroubek [-] , D. Denk [-] , M. Plincner [-] , L. Milan [-] , R. Wittmann [-] , M. Průcha [-] (67. P. Kašpar [-] ) , P. Schuh [-] , S. Tesař [-] (27. A. Lauber [-] ) , R. Votroubek [-]

SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - J. Koc [-] (60. F. Podhorský [-] ) , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] (73. F. Zaspal [-] ) , J. Jiroušek [-] (23. L. Hekl [-] ) , L. Polcar [-] , O. Kraus [-] (33. V. Hornof [-] ) , A. Bureš [-] , D. Řezáč [-] , J. Erben [-]

ŽK: 62. J. Votroubek - 14. O. Kraus , 54. J. Erben .
Hráči zápasu: O. Polcar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - SVOBODA Dominik, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: remíza

Čistečtí posílili a určitě budou chtít na jaře udělat více bodů než na podzim. Naopak Pavlíkov, ač měl asi slušnou přípravu, tak se výsledkově moc nevedlo. I vzhedem k absenci jejich klíčového hráče Ikrényiho tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích