Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce skórovaly pouze do vlastní brány, body bere ve výsledkově jasném utkání Sýkořice


Branky


0

V prvním mistrovském utkání přivítal sýkořický Sokol tým TJ Slabce. Hosté si zapsali pouze vlastní gól a tak jeli domu zaslouženě s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku Sýkořice vstřelil v 9. minutě po hrubé chybě stopera kapitán Hříbal. Na druhé straně zůstala stejná nabídka, ale s velkou šancí Tomáše Černého si pěkným zákrokem poradil gólman Růžička. Hostující gólman si za první poločas připsal i další důležité zákroky a otupil elán domácích. Ve 35. minutě to bylo již 2:0, kdy po centru Hříbala skóroval Vančura.  Slabečtí si i tak vytvářeli šance na vstřelení branky. Jedna z nich byla, když po průniku na pravém křídle zvládl hostující Tomáš Černý vystřelit, ale trefil pouze tyč. V závěru prvního poločasu obrana hostů podcenila nahrávku na domácího Pracha. Ten balón ale doběhl a nasrvíroval ho před bránu volnému Hříbalovi, který zvýšil na 3:0. Poločas vyzněl jednoznačně 3:0 pro domácí. Druhá půle přinesla nepříliš přesvědčivý výkon domácích, i přesto se jim však podařilo skóre navýšit. 
Nejprve mohl vstřelit kontaktní gól Karel Mužík. Stav utkání, díky skvělému zákroku domácího brankáře, zůstal ale neměnný. Autorem dalšího gólu byl tedy až v 58. minutě po rohu Peteřík. 5:0 to bylo po přímém kopu Hříbala a jemné teči Mutinského. Na konečných 6:0 upravil po centru Peteříka smolným vlastním gólem Ikrényi. Samotné utkání bylo velmi bojovné, chvílemi až tvrdé s řadou faulů, takže i s přehledem pískající sudí Stibor byl nucen některé hráče napomínat kartou barvy varovné. Zápasu přihlížela na III.třídu velice slušná návštěva 70ti diváků, nejen z řad domácích.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Martin Vančura (hráč So. Sýkořice): I přes zcela jednoznačný výsledek se nejednalo o snadný zápas. I hráči soupeře totiž měli, zejména v prvním poločase, několik slibných šancí, které ale většinou končily v rukavicích skvělého brankáře Růžičky.

TJ Slabce
Jiří Číha (hráč TJ Slabce): Řekl bych, že se zápas nevyvíjel špatným směrem. Drželi jsme balón, měli pár slibných šančí, ale nepromněnili jsme a tak nás soupeř po hrubých chybách trestal. Bylo vidět, že soupeř je kvalitnější.



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - J. Lauber [-] , L. Voráček [-] , J. Šulc [-] , J. Jirátko [-] (73. P. Richter [-] ) - M. Vančura [-] (58. F. Krejčík [-] ) , J. Mutinský [-] , K. Prach [-] , D. Peteřík [-] - M. Hříbal [-] , J. Slabý [-] (38. J. Sainer [-] )

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - T. Cílek [-] , V. Melichar [-] (75. R. Vejtasa [-] ) , M. Benada [-] (69. P. Pelc [-] ) , T. Fencl [-] - J. Černý [-] , P. Ikrényi [-] , T. Černý [-] , J. Čiha [-] (50. O. Cílek [-] ) - V. Klekner [-] (46. K. Mužík [-] ) , T. Macák [-]

ŽK: 37. M. Vančura , 47. K. Prach - 38. J. Černý .
Místo: TJ Sokol Sýkořice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stibor Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.