1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí fanoušci se museli spokojit akorát s příjemným počasím, body putovaly do Lubné


Branky


0

Další utkání 2. kola III. třídy, se odehrálo na hřišti Srbče, kteří hostili tým Lubné. Oba dva celky měly po prvním kole 0 bodů. Srbči se sice povedlo vyrovnat v první půli na 1:1, poté byl už ale aktivnějším týmem soupeř, který si tak připsal první vítězství v tomto soutěžním ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příjemné slunečné počasí přilákalo na srbečské poměry solidní diváckou návštěvu, která byla zvědavá, zda domácí hráči odčiní ostudnou porážku z minulého týdne. Ti se do svého soupeře pustili s vervou, měli převahu, ale paradoxně úvodní gól vstřelili hosté Adamem Trejbalem z penalty - 0:1. Domácí tlak to nezastavilo a Srbeč se dočkala úspěchu, když velmi pěknou střelou z přímého kopu skóroval mladý Michal Kratina - 1:1. Po vyrovnávacím gólu domácí přestali hrát a přenechali otěže zápasu aktivnějším hostům, kteří se před koncem poločasu ujali vedení po povedené kombinaci do otevřené obrany - 1:2, po střele Petra Volfa. Ve druhé půli územní převaha hostí pokračovala a v 52. minutě vstřelil svoji druhou branku Adam Trejbal - 1:3. Penalta se kopala i proti Lubné, ovšem Michal Kratina ji neproměnil. Aktivnějším týmem na hřišti se stala Lubná. Domácí hráči fyzicky odpadli, přestali běhat a jejich brankář Tomáš Sova byl přinucen předvést několik opravdu dobrých zákroků. Poslední slovo v zápasu měl na svých kopačkách Michal Pokorný, když v 90. minutě překonal brankáře Sovu a zpečetil tak zasloužený zisk tří bodů, zvýšením na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Srbeč
Pavle Čermák, hráč: Prvních dvacet minut jsme byli lepší, ale po obdržení branky jsme do konce poločasu zvládli pouze vyrovnat. Druhý poločas jsme hru více otevřeli a soupeř nás ihned potrestal rychlým gólem. Mladý tým Lubné byl do konce utkání lepším. Doufám, že další kolo zvládneme lépe.

TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat, trenér: V 1. poločase jsme předvedli průměrný, až podprůměrný výkon, plný nepřesností. S úbytkem sil domácích hráčů se nám podařilo nejen dobře kombinovat ,ale i přesně střílet a dávat góly.



Sestavy


TJ Sokol Srbeč
T. Sova [-] - M. Cífka [-] , J. Eberle [-] , M. Hamáček [-] - P. Čermák [-] , J. Klouda [-] , K. Kratina [-] , L. Voborník [-] , M. Kratina [-] - J. Brož [-] , A. Kříž [-]

TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - R. Sedlák [-] (86. R. Pavlíček [-] ) , P. Suchý [-] , D. Vorel [-] - M. Komín [-] , L. Klik [-] (88. M. Pokorný [-] ) , D. Vopat [-] , A. Trejbal [-] , L. Brabec [-] (85. D. Ondruš [-] ) - J. Šesták [-] , P. Volf [-] (70. R. Henzély [-] )

ŽK: 26. M. Cífka , 72. J. Klouda , 77. J. Brož - 40. A. Trejbal , 73. D. Vorel .
Hráči zápasu: T. Sova - A. Trejbal .
Místo: TJ Sokol Srbeč. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.