3:1
(1:1)
10. S. Pfejfer (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice otočila duel proti oslabeným Kolešovicím


Branky


39. J. Pfejfer , 69. J. Pfejfer , 86. D. Brda - 10. S. Pfejfer (vl.)
0

Nekompletní družstvo ČL Kolešovice na venkovní body nedosáhlo. Jediné, co se Lvu podařilo z nadějně rozehraného utkání v Jesenici odvézt, byla "vyfasovaná" červená karta za ostrý zákrok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mužstva do zápasu nastupovala v rozdílném rozpoložení, Jesenice se mohla spolehnout na svůj stabilizovaný kádr z loňské sezóny, který proplul soutěží bez větších problémů a dařilo se ji i poměrně v okresním poháru. Naopak v týmu Kolešovic se v průběhu letní pauzy urodilo mnoho přesunů, navíc okresní pohár pro Lev skončil debaklem od SK Rakovník B, byť tento letní neúspěch šel na vrub absence několika klíčových hráčů.  

 

Duel začal úvodním tlakem Jesenice, ale přesto první mužstvo které branku obdrželo, bylo Jesenické „FC“. V 10. minutě po dlouhém nákopu za jesenickou obranu dobíhal útočníka Pfejfer a „malou domů“ nešťastně přehodil golmana Řehoře, který nemohl nic dělat. Jeseničtí přesto nesložili zbraně a začali obléhat branku Herinka. První nebezpečí přinesl centr ze strany z kopačky Balého, avšak Brda hlavičkoval vedle. Během prvního poločasu byl Herink v neustálé permanenci. Na opačné straně neměl Řehoř příliš práce, jelikož veškerá útočná snaha Kolešovic končila na kopačkách obranců Jesenice. Hostující golman skvělými zákroky kryl postupně šance Pfejfera J., Šťastného a v zápětí ihned Brdy. První gól do sítě hostí dopravil po krásné kombinaci s Brdou až Josef Pfejfer a za stavu 1:1 se šlo do i kabin.

 

Po přestávce začal opět nápor Jesenice, která se hnala za vstřelením druhého gól, aby dokonala obrat zápasu. Několikrát měla Jesenice opravdu blízko ke vstřelení branky, ale Jeníček ani Kotek nedokázali prostřelit skvělého Herinka. Obrat ve výsledku se Jesenici povedl až v 65. minutě, kdy se po dobře sehrané standardní situaci ocitl v gólové šanci Altman, jehož pokus byl sražen pouze na roh. Z následného rohového kopu se prosadil hlavou opět skvěle hrající J. Pfejfer. V 74. minutě byl po zbytečném surovém zákroku vyloučen Barthel. Toto vyloučení vzalo Kolešovicím poslední naději na srovnání skóre. V 86. minutě dokončil obrat Jesenice Brda krásnou střelou ze 30 metrů přímo do růžku Herinkovi svatyně. Následně mohl skóre ještě navýšit Fiala, ale jeho střela orazítkovala pouze břevno kolešovické branky.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér FC Jesenice): "Těžký zápas, ve kterém se nám nepodařilo proměnit v prvním poločase několik vyložených šancí. Ve druhé půli, díky trpělivosti při kombinační hře, jsme se v závěru utkání prosadili střelecky a zaslouženě zvítězili."

Český Lev Kolešovice
Michal Štícha (ČL Kolešovice): "V okleštěné sestavě jsme soupeři moc konkurovat nemohli. Ze základní sestavy chybělo minimálně 5 -6 hráčů (Vicjan, Bauer, Daniš, Houška, Holeček a zraněný Roubík, pozn. redakce). Troufnu si říct, že kdybychom mohli nasadit zmíněné hráče a byly bychom kompletní, jako Jesenice, minimálně bod bychom s přehledem odvezli, protože domácí žádný extra výkon nepředvedli. Takto měla Jesenice téměř celý zápas územní převahu a na naší branku se valil jeden útok za druhým. To, že jsme inkasovali pouze 3x je hlavně zásluhou výborného výkonu brankáře Herinka. Nesmyslné vyloučení Barthela pouze dokresluje naše představení v prvním kole."



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - Z. Balý [-] , P. Altman [-] (90. J. Beneš [-] ) , S. Pfejfer [-] , J. John [-] (72. V. Fiala [-] ) - J. Pfejfer [-] , P. Šťastný [-] , P. Kotek [-] , D. Brda [-] - F. Horvát [-] (83. M. Pacourek [-] ) , D. Jeníček [-] (86. R. Kalaj [-] )

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Kovář [-] , P. Matějovský [-] , M. Štícha [-] , O. Ridzoň [-] - P. Barthel [-] , J. Polánek [-] (46. P. Jankura [-] ) , M. Stiska [-] , J. Herink [-] (82. T. Rychtařík [-] ) - T. Prais [-] (76. J. Kučera [-] ) , D. Polánek [-]

ŽK: 78. S. Pfejfer , 80. F. Horvát . ČK: 74. P. Barthel .
Hráči zápasu: J. Pfejfer - A. Herink .
Místo: SK Jesenice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.