Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany neudržely náskok a vítězství odjelo s hosty.


0

Šest branek a penaltový rozstřel, to vše přineslo utkání mezi týmy SK Lišany a FK Hředle, divácí se rozhodně nemohli nudit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajíci se počítají až po honu

Vyrovnaný zápas a spoustu proměněných šancí přineslo v neděli poslední utkání druhého kola. Domácí mužstvo přivítalo na svém hřišti nedaleké protihráče z FK Hředle. První poločas byl velmi vyrovnaný. Hředelští sice tlačili své soupeře od začátku zápasu, ale po několika minutách se rozložení sil srovnalo a do útoku se dostal pro změnu tým domácí. Přetahování se o balón ukončil ve 13.minutě J. Paseka, který posunul domácí tým do vedení – 1:0. Po půlhodině se přiřítil J.Jelínek a potrestal hrubou chybu hostujícího týmu. Zkažená rozehrávka na půlce mu otevřela prostor, pokračoval přes stopera sám na brankáře Malinovského, který už neměl šanci míč zastavit - 2:0. Ve 36. minutě znovu skóroval Jelínek a zařídil tak Lišanům třígólový náskok. – 3:0. Pro někoho již nesrovnatelné skóre snížili Hředle ve 39. minutě utkání, kdy z rohového kopu hlavičkou dostal P.Houdek míč přes brankáře Řepku – 3:1.

Po pauze aktivnější Hředle

Druhý poločas dokázali Hředle vyvinout větší aktivitu a ,,zmáčknout” domácí tým. Dokázali tak napravit horší výkon z prvního poločasu a dvě fatální chyby, které byly po zásluze potrestány gólem. Šanci na ,,hattrick” dostal ještě Jelínek, ale místo aby se pokusil prostřelit brankáře zvolil variantu kličky a ta bohužel nevyšla. V 74. minutě snížil stav utkání V.Holý, kdy po skvělé kombinaci na dva doteky umístil balón do sítě domácích – 3:2. Pět minut před koncem utkání vyrovnal skóre M.Vodrážka3:3 a zajistil svému týmu penaltový rozstřel. ,,Traverzáři” dokazáli, že i neblahý výsledek, jako je 3:0 se dá vždy otočit. Jejich bojovný tým v penaltovém rozstřelu ( 2:4) potvrdili vůli dohrát zápas až konce a připsal si nově jeden bod navíc v remízovém zápasu.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Hamouz [-] , M. Chládek [-] , P. Kindl [-] , J. Feher [-] - L. Řepka [-] , J. Paseka [-] , R. Žalud [-] , V. Hamouz [-] - L. Krůta [-] , J. Jelínek [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - P. Houdek [-] , M. Došek [-] , V. Holý [-] , M. Somol [-] - J. Sadílek [-] , Š. Ďurina [-] , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] - A. Vitner [-] , D. Bechner [-]

Místo: SK Lišany. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.