2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nespočet zahozených šancí dokázali nakonec proměnit ve dvougólové vítězství


Branky


0

Po dvou neúspěšných kolech vybojovali hředelští Traverzáři tři body. Zasloužené vítězství oslavili v rakovnické hospůdce Nové Mexiko nejedním pivem a ještě dlouho si u stolu připomínali dva povedené góly svých spoluhráčů D.Bechnera a A.Vitnera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Velmi vyrovnaný první poločas přinesl několik gólových šancí na obou stranách. Aktivní hráči ze Zavidova nedokázali proměnit své šance, které byly následně potrestány domácím mužstvem. Hředelští po minulých zápasech pozměnili styl hry a výsledek se okamžitě dostavil. Krásná střela v podání Doška skončila odrazem od břevna ještě mimo. V 16. minutě už ale vystřelil na branku hostů hředelský útočník Bechner a proměnil svou šanci v jednogólové vedení -1:0. Výborný brankář ze Zavidova A. Kraus dokázal zastavit několik nebezpečných střel a poté ve 34. obstál i při penaltovém kopu, který byl způsoben podražením domácího hráče. Bechner neproměnil a neposunul svůj tým do dvougolového vedení.

Druhý poločas ovládlo domácí mužstvo. Tlak, který vznikl z nakopávaných balónů a rychlých přechodů do útoku, ale hoste s trochou štěstí dokázali ustát. Rozhodující okamžik zápasu mohl nastat ve chvíli, kdy Petr Čech utekl domácí obraně, ale nebezpečnou střelou trefil jen tyč domácí branky. Skóre se měnilo až po dalším pěkném úniku domácího Vitnera, který přidal pojistku na 2:0. Ostrý zápas ještě přinesl druhou červenou kartu, tentokrát pro M.Skoupého. Domácí si už tři body v závěru pohlídali a posunuli se do středu tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Sklenář Jan - FK Hředle: Dnes jsme konečně zvítězili a naprosto zaslouženě. Po dvou neúspěšných kolech jsme trochu změnili styl hry a výsledek se dostavil. První poločas byl hodně vyrovnaný, hosté byli možná trochu živější, ale my byli nebezpečnější. Druhý poločas byl už plně v naší režii, ale stal se spíše festivalem zahozených šancí. Celkově tedy zlepšený výkon oproti prvním dvěma zápasům a zasloužené tři body.




Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Somol [-] , M. Došek [-] , V. Holý [-] - D. Šmíd [-] (87. V. Hladký [-] ) , J. Sadílek [-] (76. H. Minařík [-] ) , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] (84. M. Pichnarčík [-] ) , M. Holý [-] - D. Bechner [-] , A. Vitner [-]

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - L. Plicner [-] , T. Pichner [-] , P. Pešek [-] , Z. Šmíd [-] - V. Geier [-] (46. P. Čech ml. [-] ) , R. Štiller [-] (62. J. Kraus [-] ) , D. Žďánský [-] , M. Zuda [-] , J. Hvězda [-] (58. M. Skoupý [-] ) , A. Špička [-]

ŽK: 61. D. Bechner - 86. A. Kraus . ČK: 33. Z. Šmíd , 83. M. Skoupý .
Místo: FK Hředle.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.