Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejvyrovnanější utkání kola a silné emoce, to vše bylo možné vidět na domácím hřišti týmu FK Kněževes


0

Sedm branek, bojovnost obou týmů a v neposlední řadě i emoce hráčů zajistili, že se nikdo z přítomných diváků nenudil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový začátek pro domácí mužstvo, které se již po druhé minutě ujalo vedení a díky K. Hrubému, který se nejlépe dokázal zorientovat ve vápně a technickou střelou do šibenice dostal domácí tým do vedení- 1:0.10 minutě se opět strhla "trma vrma" před brankou hostů, kde se do střely přimotal Kutílek a zvýšil náskok domácích – 2:0. V patnácté minutě prověřil Vávra výskok brankáře Lennera, který se dokázal vyškrábnout na břevno své branky a zamezil tak snížení náskoku domácího mužstva. O pár minut později se bojovalo ve vápně domácích, kde si Lenner skákal pro balón a hostující Vávra mu udělal nechtěného „koníčka“, kvůli kterému domácí gólman tvrdě dopadl na zem. Několik minut ještě dokázal pokračovat ve hře. Ve 34. byl ale pro podezření z otřesu mozku vystřídán a s ním také Kollár, který v souboji špatně došlápl a odnesl si menší zlomeninu v kotníku. Ve 45. nedokázali domácí zamezit, výborně hrajícímu Vávrovi v útoku, ten poslal nebezpečnou střelu na střídajícího brankáře a snížil stav utkání na – 2:1. S vyrovnaným výsledkem a několika modřinami z těsných soubojů, odešli hráči do kabin.

Druhý poločas začali lépe hosté a to hned proměněnou střelou P. Králičky, který tak ve 47. vyrovnal stav utkání – 2:2. Domácí se ale rychle oklepali a zápas započal znovu. V 55. vsítil další branku J.Kutílek – 3:2. Vyrovnanost zápasu přinesla i několik žlutých karet, jak pro domácí tým, tak i pro mužstvo hostů. V 75. minutě musel opustit hřiště senomatský hráč M. Karnold, kdy obě žluté karty dostal za podražení protihráče. 84. minuta přinesla výbuch emocí a také vyloučení hráče hostů O.Havla.V 90. minutě utekl přes obranu hostů domácí Holeček a trefil již šestou branku utkání. Mnozí si mohli myslet, že je rozhodnuto, ale P.Králička dokázal během vteřiny snížit na - 4:3. Kněževes tak po velmi náročném a vyrovnaném zápase vybojoval tři body.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] (39. M. Vršecký [-] ) - P. Čihař [-] , K. Hrubý [-] (80. J. Bradáč [-] ) - L. Malafa [-] (80. M. Gonda [-] ) , P. Kollár [-] (39. R. Vaníček [-] ) , R. Čihař [-] (85. P. Holeček [-] ) , J. Vršecký [-] , T. Růžička [-] - M. Kutílek [-] , J. Vrábík [-] , J. Hanych [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Tajbl [-] , R. Trešl [-] - A. Polcar [-] , O. Havel [-] , M. Karnold [-] , M. Hudák [-] , P. Katona [-] , J. Kodeš [-] - P. Králička [-] , J. Vávra [-]

ŽK: 48. M. Kutílek , 58. J. Vršecký , 87. P. Čihař , 89. T. Růžička - 58. J. Kodeš , 63. M. Karnold , 85. J. Vávra . ČK: 89. T. Růžička - 75. M. Karnold , 84. O. Havel .
Hráči zápasu: M. Kutílek - P. Králička .
Místo: SK Senomaty. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Strouhal Jiří - Špidra Marek, Říha Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.