Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka s penaltovým hrdinou rozhodla duel v Olešné


0

Na závěr podzimní části okresního přeboru přivítala Olešná na domácí půdě „béčko“ Zavidova, který v minulém kole porazil lídra soutěže Olympii Rakovník a vezl se na vítězné vlně. Zápas, který řídil rozhodčí Marek Titlbach, se hrál za typického podzimního počasí, kde velkou roli hrála zima a hlavně silný vítr. Gólová přestřelka našla svojeho hlavního hrdinu až v penaltové loterii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od prvních minut se hrál příliš nezáživný fotbal. Domácí drželi míč, avšak byl to Zavidov, který hrozil z rychlých brejků dvojice mladíků Ryšlavý - Žďánský. Nejdříve Žďánský nastřelil břevno, aby následně v další šanci přeloboval domácího brankáře Fiedlera. Vedení hostům dlouho nevydrželo, ve 26. minutě si došel pro penaltu Jiránek, kterou proměnil kanonýr Vodrážka, 1:1. Zbytek poločasu se odehrával především mezi vápny a tak se šlo do kabin za stavu nerozhodného stavu.

Druhý poločas přišla doslova přestřelka

V 50. minutě vystřelil Vodrážka zpoza vápna střelu, která letěla mimo branku, avšak za pomoci silného větru nakonec zapadla k překvapení všech k pravé tyči Krausovy brány. Vyrovnáno bylo za minutu, když si hostující kapitán Čech udělal z obrany slalomové tyče a pohotově zakončil, 2:2. Za další dvě minuty Zavidov dokonce vedl, když se prosadil podruhé Žďánský a to střelou z vápna. V 57. minutě bylo opět srovnáno, Jiránek šel sám z úhlu, balon ještě předložil Helebrantovi, pro kterého nebyl problém zakončit do prázdné branky 3:3. Gólové dostihy ale pokračovaly a v 76. minutě přišel faul na půlce, domácí rychle rozehráli dlouhým míčem za obranu, kde nakonec skóroval P. Telvák.  Poslední slovo měl zavidovský Štiller, který dostal nádhernou přihrávku od Špičky a vyrovnal na konečných 4:4. Poslední slovo mohl mít D. Žďánský, který dostal míč za obránce a šel sám na domácího brankáře, ale v poslední chvíli si míč ukopl.

 

V penaltách rozhodl brankář Fiedler

V následných penaltách byli šťastnější domácí, kdy po řadě neproměněných penalt dostali v deváté sérii šanci i oba brankáři. Domácí brankář Fiedler svůj kop proměnil, aby následně vychytal hostujícího brankáře Krause. Olešná si tak připsala bod navíc.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus (brankář): "Na zápas jsme odjeli pouze v jedenácti hráčích, i přesto jsme chtěli pokračovat ve vítězné sérii. Hrál se fotbal pouze nevalné úrovně. Nakonec i z této "holomajzny" vzešel divoký výsledek 4:4, když golem skončilo takřka vše, co letělo na branku. Remíza byla asi spravedlivá a penalty vyšly lépe domácím."



Sestavy



FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - M. Skoupý [-] , L. Plicner [-] , Z. Šmíd [-] , P. Pešek [-] , J. Kraus [-] - A. Špička [-] , R. Štiller [-] , D. Žďánský [-] , P. Čech ml. [-] - V. Ryšlavý [-]

ŽK: 22. M. Ličman , 64. J. Procházka .
Hráči zápasu: T. Vodrážka - D. Žďánský .
Místo: Sportovní areál Olešná. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Titlbach Marek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.