1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neproměněné šance stály Jesenici tři body, Janov přezimuje nadostřel vedoucím týmům +FOTO


Branky


0

Třinácté kolo okresního přeboru proti sobě poslalo dva sousedy z tabulky, což slibovalo vyrovnaný duel. Jesenice měla na venkovním hřišti po semdesát minut herní převahu, kterou ale ke své smůle nevyužila k lepšímu kontaktu se špičkou tabulky. Janov díky šťastnější koncovce urval pro zimní pauzu pátou přičku a drží se v dostřelu kvarteta z prvních míst tabulky. Kaňkou na utkání bylo nesportovní chování jesenického Pfejfera v nervózním závěru, které vyústilo v krvavé zranění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jen o jeden bod byl Janov před posledním podzimním víkendem soutěže před Jesenící a právě jí přivítal na svém domácím hřišti. Od počátku zápasu byli Jeseničtí aktivnější, vycházela jim konbinace ve středu pole a dostávali se do nebezpečných zakončení. V 11. minutě střílel z levé stranyukvapeně Jeníček, místo aby raději volil přihrávku na volného Samuela Pfejfera. Následně musel ještě další ošemetné situace rešit janovský matador a brankářská stálice Kopáček. Když v 38. minutě minul těsně branku Janova jesenický Petr John a náslědně na druhé straně o dvě minuty později vychytal Konvalinku z ojedinělé šance Řehoř, šlo se i přes herní převahu hostů do kabin za nerozhodného poločasového výsledku.

 

Jeden gól rozhodl nervózní závěr, který přinesl i krvavé zranění Šťastného

V druhé půli domácí přidali na výkonu, důsledně přistupovali k soupeři a Jeseničtí se začali místy dostávat pod tlak. Ale větší ohrožení branky přišlo paradoxně v 52. minuě po "přímáku" Jesenice, se kterým si Kopáček nakonec bez problémů poradil. O pět minut později poslal do Vápna Sajner ostrý centr, ale John ho odvrátil do bezpečí. Na druhé straně z rohu zakončoval hlavou Jakub John, ale trefil jen bránící protivníky. V 70. minutě se řítil sám na branku domácí Sajner, ale na poslední chvíli situaci zachránil obránce Brda! Na druhé straně o dvě minuty později utekl těsně vedle brany balón S. Pfejferovi po centru K. Johna. Posledních patnáct minut patřilo domácím, kteří převzali otěže zápasu a vytvořili si tlak. V 80. minutě nejprve Šťastný hlavou těsně minul jesenickou branku, ale v 88. minutě už se skóre měnilo.

Janov poslal dlouhým vhazováním míč do vápna, Sajner podstoupil souboj s K. Johnem a po následném nedůrazném vyražení balónu od brankáře Řehoře se dostal opět k balonu, který stihl doklepnout do brány, 0:1 a hořká pilulka pro hosty, kteří mohli litovat spálených šancí v zápase.  

V nervozním závěru utkání hostující Pfejfer neudržel nervy na uzdě a úderem hlavy domácímu Šťastnému způsobil krvavé zranění v obličeji. Rozhodčí tento zákrok neviděl a jesenický obránce vyvázl bez potrestání. Tento nesportovní momentem byl pro obě mužstva tečkou za podzimní části soutěže, neboť jinak přesně pískající hlavní rozhodčí Polívka poté utkání ukončil.

Janov si pro sebe vítězstvím s Jesenicí zajistil na přezimování komfortní paté místo.

Fotografie: Tomáš Kinter



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter: "Od počátku zápasu byli Jeseničtí aktivnější. U nás ale v brance opět kraloval neomylný Kopáček, takže všichni nebezpeční šuteři soupeře vyšli naprázdno. Ve druhém poločase jsme přidali na aktivitě, důsledně jsme přistupovali k protihráčům a dostali Jesenici pod tlak, který vyvrcholil v posledních dvaceti minutách. Po chybě hostujícího gólmana se podařilo vstřelit Sajnerovi rozhodujíci branku, na kterou dokázali Jeseničtí odpovědět pouze krátkým tlakem, který už jim ale nepřinesl žádné ovoce."

FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér): "Byli jsme lepším týmem a vypracovali jsme si i více šancí. V zakončení byli hráči ale zbrklí a nezodpovědní. Soupeř nás minutu před koncem potrestal z jedné z mála šancí, které za celý zápas měl."



Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Melč [-] , J. Koukal [-] , J. Kloub [-] (75. J. Koukal [-] ) , V. Šťastný [-] - M. Rosa [-] , J. Kail [-] , T. Čuda [-] , M. Haluza [-] (53. L. Bajer [-] ) - P. Sajner [-] , R. Konvalinka [-] (82. A. Alijevič [-] )

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - S. Pfejfer [-] , J. John [-] , P. John [-] , P. Altman [-] - D. Casas [-] , P. Šťastný [-] , P. Kotek [-] (46. F. Horvát [-] ) , J. Pfejfer [-] , D. Brda [-] - D. Jeníček [-]

ŽK: 73. P. Sajner , 88. A. Alijevič - 10. P. Altman , 89. V. Řehoř .
Místo: TJ Sokol Janov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polívka Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.