2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Úněšova s Plasy vítěze nepřinesl


Branky


13

Úněšov doma remizoval s Plasy 2-2. Domácí v zápase vedli už 2-0, ale ještě do konce prvního poločasu za hosty snížil Koudele. Po přestávce to byl vyrovnaný boj, z kterého vyšly nakonec lépe Plasy. V 70. minutě zajistil hostujícímu týmu cenný bod Jílek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Úněšov šel do utkání jako favorit a to se potvrdilo v 16. minutě, kdy se po pěkné akci domácího týmu prosadil Škopek. Plasům nešla upřít bojovnost a velké nasazení, ale v prvním poločase zbytečně chybovaly. Ve 30. minutě už to bylo 2-0, tentokrát si dobrý prostor našel Nechutný a brankáři nedal šanci. Hosté se urputně hnali za snižujícím gólem a jejich snaha se nakonec vyplatila. Ve 38. minutě se trefil Koudele a upravil skóre na 2-1. Ve stejné minutě ještě obdržel střelec gólu žlutou kartu. Úněšov nadále dobře kombinoval, snažil se držet balón na zemi, ale hostující obrana si už vedla lépe a soupeři nic nedovolila. 

Jílek vystřelil Plasům bod

Po přestávce se hra moc nezměnila. Domácí měli optickou převahu, ale v koncovce si nepočínali přesně nebo jejich útočné pokusy zastavila defenziva soupeře. V druhém poločase se hra trošku přiostřila, na hřišti bylo k vidění několik soubojů, což samozřejmě mělo za následek i nedovolené zákroky a žluté karty. V 70. minutě Plasy udeřily, dobrého postavení využil Jílek a přesným zakončením vyrovnal na 2-2. Hosté už remízový stav udrželi do konce utkání a ze hřiště Úněšova si odvezli velmi cenný bod. Domácí jsou v současné chvíli na šestém místě, Plasy okupují devátou pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Daniel Vávra, hráč:

TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Za dnešní předvedený výkon chci klukům poděkovat. Všichni bojovali a moc si toho přístupu vážím. Takhle se hraje o setrvání v soutěži.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - Z. Škopek [-] , R. Šváb [-] , D. Šura [-] , M. Mižár [-] , P. Nechutný [-] , Z. Kasýk [-] , M. Tureček [-] , T. Janda [-] , Z. Hlous [-] , M. Hlous [-]

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - P. Háva [-] , P. Jílek [-] , N. Švarc [-] , J. Lauko [-] , P. Ryšica [-] , M. Brejník [-] , J. Kala [-] , J. Fidler [-] , D. Koudele [-] , J. Babuška [-]

ŽK: 38. Z. Škopek , 73. T. Janda - 66. J. Kala , 80. J. Lauko .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Červený Václav - MIŽÁR Emil (N), KOUDELE Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Nosek
Tip experta: výhra domácích

Úněšov si nenechá body vzít a doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích