P. Nechutný 12.
T. Janda 61. (p.)
2:2
(1:1)
44. B. Mada
73. B. Mada
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice získaly cenný bod na hřišti Úněšova


Branky


12. P. Nechutný , 61. T. Janda (p.) - 44. B. Mada , 73. B. Mada
12

Úněšov doma remizoval s Radnicemi 2-2. Domácí v zápase dvakrát vedli, ale Radnice se vždy dokázaly dotáhnout a v 73. minutě jim zajistil cenný bod Mada. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Do prvního poločasu vstoupil lépe Úněšov, který od prvních minut soupeře přehrával a vytvářel si náznaky šancí. Ve 12. minutě se k balónu dostal Nechutný a pohlednou pohotovou střelou k tyči otevřel skóre utkání. Radnice poté zlepšily obranu, začaly více hlídat protihráče a zápas postupem času vyrovnaly. Nicméně hosté si dlouhou dobu nemohli vytvořit nějakou vyloženou šanci a hrozili zejména ze standardních situacích. Na konci prvního poločas ale byli fotbalisté Radnic za svou aktivitu odměněni. Ve 44. minutě Toman našel krásným centrem Mada a od toho se balón odrazil do sítě soupeře, 1-1. 

Mada se zasloužil o remízu

V 61. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí ihned pískl penaltu. K té se postavil Janda a přesnou střelou vrátil vedení Úněšovu. O několik minut později bohužel došlo k nepříjemnému střetu domácího útočníka s brankářem soupeře, po němž musel být hráč Úněšova odvezen do nemocnice. (přejeme brzké uzdravení) Vzápětí následovalo zranění jednoho z hráčů Radnic, který si v souboji s protihráčem vyhodil rameno a ani on nemohl zápas dohrát. (rovněž přejeme brzký návrat) V 73. minutě obdržel balón do vápna hostující Mada a střelou pod horní tyč vyrovnal na 2-2. Do konce zápasu už se diváci gólu nedočkali, a tak se týmy rozešly smírně po remíze 2-2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Daniel Vávra, hráč: Do utkání s Radnicemi jsme šli podobně jako se Slovanem, v obměněné sestavě, kdy nám do cesty vstoupila nějaká zranění či vykartovaní hráči. Příležitost tak dostali kluci z lavičky doplnění hráči z béčka. Zápas se pro nás vyvíjel dobře, hráli jsme aktivněji a po chvíli jsme šli po pěkné pohotové ráně od Petra Nechutného do vedení. Následně jsme však nepokračovali v naší hře a přizpůsobili se tempu soupeře, celkový stav utkání 2:2 je pro nás spíše zklamáním, avšak více nás mrzí vážná zranění našeho i soupeřova hráče, byť se hrálo v duchu fair-play a celkově se nejednalo o vypjaté utkání.

TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: Do zápasu jsme vstoupili trochu vlažně a asi jsme si mysleli, že to půjde samo. Bohužel jsme v prvních minutách nebránili dobře a soupeř nás okamžitě potrestal vedoucí brankou. Poté jsme hru vyrovnali, lépe jsme dostupovali hráče a zahrozili jsme z několika standardek. Nakonec se nám podařilo vyrovnat, když se po pěkném centru Tomana prosadil Mada. Po přestávce jsme bohužel opět inkasovali z pokutového kopu. Bohužel poté došlo k nepříjemnému střetu našeho brankáře s hráčem soupeře a pro hráče Úněšova musela být přivolána záchranka. O několik minut později se zranil i náš hráč, který si v souboji s protihráčem vykloubil rameno. Následně jsme po dalším pěkném centru dokázali vyrovnat, když se znovu trefil Mada. Remízu bereme, ale samozřejmě předně nás mrzí nešťastná zranění obou hráčů.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - M. Nemček [-] (71. Z. Škopek [-] ) , F. Kovařík [-] , D. Šura [-] , D. Randa [-] (87. D. Vávra [-] ) , P. Nechutný [-] , T. Trnka [-] , M. Tureček [-] , T. Janda [-] , Z. Hlous [-] , M. Hlous [-]

TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - P. Kočka [-] - P. Kabát [-] , T. Otto [-] , K. Janata [-] , M. Engl [-] , J. Kesner [-] , J. Cozl [-] , B. Mada [-] (90. A. Přibyl [-] ) , J. Štrunc [-] (77. A. Hanych [-] ) , J. Toman [-]

ŽK: 90. K. Janata .
Hráči zápasu: P. Nechutný - T. Otto .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLABÝ Otto - MIŽÁR Emil (N), KVASNIČKA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Ondřej Buchtelík
Tip experta: výhra domácích

Úněšov doma nezaváhá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích