3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice v důležitém zápase porazily Zruč


Branky


14

Příkosice vyhrály ve 21. kole nad Zručí 3-0. Hosté domácímu týmu vítězství hodně usnadnili a v tomto ročníku podali jednoznačně jeden ze svých nejslabších výkonů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Příkosic

Příkosice vstoupily do zápasu aktivně a od prvních minut byly lepším týmem. V 17. minutě postupoval sám po lajně Pražák a následně krásnou přihrávkou vyzval ke skórování Komance, který nabídku přijal a otevřel skóre utkání. Zruč se v prvním poločase vůbec nemohla dostat do utkání a hostující fotbalisté hráli bez většího nasazení. Ve 30. minutě Čada našel přesným centrem Krátkého a ten bez problému přidal druhý gól Příkosic. Ve stejné minutě střídal na hostující straně Pechman a na jeho místo přišel Klail. Hosté si nedokázali vypracovat žádnou vyloženou šanci a do kabin se odcházelo za zaslouženého vedení domácího týmu. 

Zruč se na odpor nezmohla, Kapoun přidal třetí gól

Do druhého poločasu udělal trenér Zruče další tři změny, ale kýžený efekt to nepřineslo. V 58. minutě se k odraženému balónu dostal domácí Kapoun a pohotovou střelou zvýšil už na 3-0. Příkosice měly v druhém poločase další šance na zvýšení skóre, největší z nich neproměnil Pražák, který nastřelil pouze břevno. Zruč si za celý zápas prakticky nevytvořila vyloženou šanci a soupeři to hodně zjednodušila. Příkosice porazily ve 21. kole Zruč 3-0. Domácí tým je s 19 body předposlední, kdežto Zruč s 26 body osmá. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: V dnešním zápase jsme byli jednoznačně lepším týmem a může nás jen mrzet, že jsme neproměnili další příležitosti ke vstřelení branky. Soupeře jsme za celý zápas do ničeho nepustili a po zásluze bereme tři body.

TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Myslel jsem si, že horší výkon než v podzimním zápase proti Radnicím už předvést nemůžeme, bohužel jsem se hluboce pletl.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - Š. Komanec [-] (58. O. Kapoun [-] ) , T. Pražák [-] , V. Šmolík [-] , J. Čada [-] , L. Forejt [-] (85. M. Třeška [-] ) , J. Pour [-] , R. Krátký [-] (85. M. Bajanaru [-] ) , M. Janák [-] , J. Burda [-] (65. P. Komanec [-] ) , P. Gosza [-]

TJ Zruč B
T. Würfl [-] - J. Šnajdr [-] , V. Mašek [-] (46. A. Papulák [-] ) , P. Mancl [-] (46. O. Lopata [-] ) , A. Král [-] , M. Špicl [-] , J. Motyčák [-] , M. Pechman [-] (30. M. Klail [-] ) , P. Záhořík [-] (46. O. Vaňourek [-] ) , Š. Bidzilja [-] , M. Hájek [-]

ŽK: 41. M. Janák , 79. J. Pour , 86. J. Čada - 27. V. Mašek , 31. P. Záhořík , 40. Š. Bidzilja , 45. M. Špicl , 87. M. Klail .
Hráči zápasu: T. Pražák .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: Ruda Daniel - FRGAL Lukáš, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Paum
Tip experta: remíza

Příkosice umí doma zahrát, ale na 3 body to stačit nebude, týmy se o body rozdělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů