1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto porazilo Plasy a odpoutalo se z posledního místa


Branky


54. N. Švarc - 51. R. Chvála , 55. J. Pour , 68. J. Melka
14

Mýto podalo na hřišti Plas velmi dobrý výkon a po zásluze získalo na jaře první tři body, čímž se odpoutalo od poslední místa, kde ho vystřídaly Radnice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

První poločas se nesl ve vyrovnaném duchu, Mýto bylo více na balónu a udržovalo si mírnou herní převahu, ve finální fázi si však vedlo nepřesně. Domácí tým před zápasem trápila řada absencí a do utkání nastoupil v obměněné sestavě. Hosté se postupem času dostali do třech vyložených šancí, které ovšem brankou neskončily. Diváci se bohužel gólu v první půlce nedočkali, a tak se šlo do šaten za stavu 0-0.

Mýto potrestalo chyby soupeře

Hostující trenér Honzík cítil šanci na body a do druhého poločasu udělal tři změny. V zápase skončili J. Mašek, Pelnas a M. Lenk a místo nich přišli Lang, Masopust a Mackovič. Na domácí straně skončil Kala, kterého vystřídal Skuhrovec. Trojité střídání na straně hostů se vyplatilo už v 51. minutě, kdy se po centru z pravé strany prosadil hlavou Chvála. Domácí odpověď byla rychlá, v 54. minutě se po krásné akci trefil Švarc a vyrovnal na 1-1. Remízový stav ale netrval ani minutu, v 55. minutě vstřelil po dalším přesném centru gól Pour a vrátil vedení Mýtu. Gólovou dvacetiminutovku uzavřel střelou z přímého kopu Melka, jehož pokus se ještě odrazil od zdi a překvapil bezmocného gólmana. Mýto po výborném druhém poločase zvítězilo 3-1 a poskočilo na 13. místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Do utkání jsme šli bez deseti kluků, kteří jsou buď nemocní nebo zranění, ale i přesto jsem si myslel, že se porveme o body. Hosté z Mýta byli po celý zápas nebezpeční směrem dopředu a opět si po našich fatálních chybách odvážejí tři body. Náš jediný gól vstřelil Nikolas Švarc, který zužitkoval krásnou akci. Pokud budeme dělat v zápasech takové chyby, které děláme, tak moc bodů neposbíráme, protože se na náš gól strašně nadřeme.

TJ Slavoj Mýto B
Ivan Honzík, trenér: V prvním poločase byla hra vyrovnaná, my jsme si dokázali vytvořit tři vyložené šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Po přestávce jsme udělali tři změny, začali jsme hrát po zemi a výsledek se dostavil. Třemi góly v krátkém sledu jsme utkání rozhodli a po zásluze si vezeme ze hřiště soupeře tři body.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
R. Šott [-] - J. Lauko [-] , F. Hořejší [-] , J. Babuška [-] (67. M. Halilov [-] ) , M. Netušil [-] , M. Beránek [-] , J. Kala [-] (46. M. Skuhrovec [-] ) , J. Fidler [-] , P. Jílek [-] , D. Koudele [-] , N. Švarc [-] (82. O. Šarlinger [-] )

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - J. Pour [-] , O. Mašek [-] (66. F. Šneberger [-] ) , J. Mašek [-] (46. S. Mackovič [-] ) , J. Lenk [-] (73. F. Sůva [-] ) , M. Brož [-] , J. Pelnas [-] (46. J. Masopust [-] ) , R. Chvála [-] , J. Melka [-] , M. Lenk [-] (46. R. Lang [-] ) , T. Vonášek [-]

ŽK: 80. F. Šneberger , 85. F. Sůva .
Hráči zápasu: J. Pour , J. Melka .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Šlauf Jiří - KOUDELE Kamil (N), KONČAL Šimon (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Brýla
Tip experta: výhra domácích

Plasy jsou doma velmi silným týmem a hosté to budou mít dost těžké si odvézt nějaký ten bod. Věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích