1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov ukořistil v Mladoticích všechny tři body, i když od 56. minuty dohrával zápas v deseti


Branky


11

Úněšov zvítězil v 15. kole na půdě Mladotic 2-1. Hosté zvládli první poločas na výbornou a po brankách Turečka a M. Mižára vedli o dvě branky. V 56. minutě obdržel druhou žlutou kartu hostující Kasýk a Úněšov dohrával zápas v deseti. Mladotice využily oslabení soupeře v 66. minutě, kdy se trefil Kolář. Hosté se však s obtížnou situací vyrovnali dobře a další gól soupeři už nedovolili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Úněšov se od začátku zápasu prezentoval silovou hrou, která Mladoticím působila velké problémy, technickým hráčům domácího týmu se v soubojích nedařilo a herní převaha byla na straně hostů. V 17. minutě se připomněl novic v dresu Úněšova, Tureček, který nejdříve obešel dva hráče a poté přesnou střelou k tyči otevřel skóre utkání. I po vstřelené brance se hra moc nezměnila, domácí se snažili o kombinaci, ale v předfinální fázi si vedli nepřesně. Ve 38. minutě zajel do protihráče hostující Kasýk a po právu viděl žlutou kartu. V nastaveném čase prvního poločasu se hosté prosadili podruhé, když se po rohovém kopu trefil hlavou M. Mižár.  

Hosté hráli od 56. minuty v deseti

V 56. minutě se provinil dalším faulem hostující Kasýk, za což viděl žlutou kartu a jelikož už to byla jeho druhá, tak následovalo vyloučení. Domácí využili oslabení soupeře v 66. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou Kolář. V posledních 20 minutách měli domácí herní převahu, nicméně hosté bojovali a v obranné fázi si počínali velmi dobře. Mladotice nakonec vytouženou branku nevstřelily a doma nečekaně podlehly Úněšovu 1-2. Domácí celek se propadl na třetí místo, hosté se po dvou jarních výhrách vyšplhali na páté místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Soupeř na nás byl velmi dobře připravený a od začátku zápasu jsme s ním měli problémy, které následně vedly ke dvěma inkasovaným brankám. V druhé půlce jsme snížili a zároveň jsme hráli přesilovku, efekt to ovšem nepřineslo a Úněšov už jednogólový náskok udržel.

TJ Slavia Úněšov
Daniel Vávra, hráč: Věděli jsme, že Mladotice hrajou rychlý kombinační fotbal, takže jsme byli připraveni odpovědět důrazem v osobních soubojích a pokrytím hráčů. Mladotice se snažily udávat tempo hry, ale hlavně v prvním poločase si vyloženě brankovou příležitost nevytvořily. Naopak my jsme udeřili a to hned dvakrát. Do druhého poločasu jsme šli s vědomím, že nic není hotové a je třeba pokračovat v nastaveném trendu. Bohužel nás oslabilo vyloučení a od té doby jsme již vyloženě bránili. V druhém poločase jsme inkasovali po standardce, Mladotice ovšem další gól nepřidali a my jsme si stejně jako na podzim, připsali výhru s velice kvalitním soupeřem.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - V. Šiml [-] , V. Frank [-] , O. Buchtelík [-] , A. Tauchen [-] - Š. Kůsa [-] (76. M. Soukup [-] ) , D. Janský [-] , J. Krejčí [-] , A. Kůsa [-] - D. Urban [-] , J. Kolář [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - J. Riant [-] , M. Mižár [-] , Z. Škopek [-] (82. M. Nechutný [-] ) , D. Vávra [-] , M. Tureček [-] , Z. Hlous [-] , Z. Kasýk [-] , T. Janda [-] , R. Šváb [-] , M. Hlous [-] (9. P. Nechutný [-] )

ŽK: 30. D. Janský , 74. A. Tauchen - 38. Z. Kasýk , 53. Z. Škopek . ČK: 56. Z. Kasýk .
Hráči zápasu: M. Mižár .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - HAUZNER Jiří (N), MIŽÁR Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Marek Votípka
Tip experta: výhra domácích

Mladotice jsou pro mě aspirantem na postup. Úněšov bude bojovat, ale prohraje o branku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích