M. Tureček 35.
M. Klail 53. (vl.)
Z. Kasýk 55. (p.)
M. Tureček 56.
4:1
(1:0)
79. D. Sperl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Úněšov první jarní zápas zvládl


Branky


35. M. Tureček , 53. M. Klail (vl.) , 55. Z. Kasýk (p.) , 56. M. Tureček - 79. D. Sperl
12

Ve 14. kole Úněšov vyhrál nad Zručí B 4-1. Vyrovnaný první poločas skončil lépe pro domácí, za které se ve 35. minutě prosadila nová posila - Martin Tureček. V druhém poločase rozhodl Úněšov utkání během 3 minut, kdy vsítil hned tři branky. Hosté v závěru aspoň snížili po gólu Sperla, ale prohru 1-4 už neodvrátili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Od úvodních minut diváci sledovali vyrovnané utkání, které v prvním poločase nenabídlo mnoho šancí. Domácí měli o něco více ze hry a Zruč přehrávali především důrazem a přesnou kombinací. Na straně hostů byla k vidění řada nepřesností a zbytečných ztrát. Ve 35. minutě Zruč špatně zahrála aut, čehož využil Tureček, který se dostal do samostatného úniku a bez potíží překonal gólmana soupeře. Úněšov si do konce první půlku těsný náskok pohlídal a do kabin se šlo za stavu 1-0 pro domácí. 

Domácí vstřelili během 3 minut 3 góly!

Úvod druhého poločasu patřil domácímu týmu. Po pěkné akci Úněšova si nešťastně srazil míč do brány hostující Klail a poslal soupeře do vedení 2-0. O dvě minuty později se jeden z hráčů Zruče provinil nedovoleným zákrokrem a rozhodčí okamžitě pískl penaltu. K té se postavil Kasýk a bez problému ji proměnil. Pětiminutovku hrůzy zakončili hosté nedůrazným bráněním při výkopu brankáře, kdy se nepohodli stopeři, toho ihned využil Tureček a vstřelil svůj druhý gól v zápase. V dalších minutách si Úněšov v klidu hlídal pohodlný náskok a utkání už nebylo v takovém tempu. Hosté se dočkali snižující branky v 79. minutě, kdy pohlednou akci zakončil Sperl



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Daniel Vávra, hráč: Do zápasu jsme šli s odhodláním začít jaro co možná nejlépe a navázat na výsledky z přípravy. To se nám povedlo, hlavně rychlými góly v druhém poločase. Po prvních 45 minutách jsme sice vedli 1:0, ale hra byla vyrovnaná. V týmu teď panuje dobrá nálada, jsme rádi, že se nový hráč Martin Tureček skvěle zapracoval do týmu. Pro mě to byl jednoznačně hráč zápasu, velice dobrý výkon podal také Renda Šváb, který téměř vymazal kapitána domácích.

TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Celkově ustrašený výkon z naší strany, sráželi nás individuální chyby, kterých bylo moc. Jsem hodně nespokojen s tím, jak jsme bránili a jak jsme k tomu vůbec přistoupili. Doufám, že se z toho poučíme a hned příští kolo uděláme 3 body. Gratulace do Úněšova!



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - T. Nenček [-] (68. D. Randa [-] ) , D. Šura [-] , Z. Škopek [-] , D. Vávra [-] (75. M. Nemček [-] ) , M. Tureček [-] , Z. Hlous [-] , Z. Kasýk [-] (75. M. Mižár [-] ) , T. Janda [-] , R. Šváb [-] , M. Hlous [-] (65. J. Riant [-] )

TJ Zruč B
V. Trnka [-] - M. Kraus [-] , V. Mašek [-] (46. D. Sperl [-] ) , M. Hakr [-] (63. P. Mancl [-] ) , L. Husník [-] , M. Mošna [-] , J. Motyčák [-] (46. M. Hájek [-] ) , M. Pechman [-] , M. Špicl [-] (63. D. Vinárek [-] ) , Š. Bidzilja [-] (68. O. Vaňourek [-] ) , M. Klail [-]

ŽK: 69. T. Janda , 71. Z. Škopek , 87. M. Nemček - 67. L. Husník .
Hráči zápasu: R. Šváb , M. Tureček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stach Vladislav - SOPR Dušan (N), ŘEZÁČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Dmytro Dergachov
Tip experta: výhra domácích

Záleží na tom, jak Béčko Zruče poskládá tým, když nepomůžou hráči z Áčka, tak tipuji, že domácí vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích