0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice rozhodly derby gólem v 90. minutě


Branky


13

Horažďovice vyhrály ve Svéradicích 1-0. O jedinou branku zápasu se postaral až v 90. minutě Boček, který vstřelil svůj jedenáctý gól v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli převahu, ale šance neproměnili

Na derby přišla slušná divácká návštěva a od prvních minut bylo na co koukat. Soupeři si nic nedarovali a na hřišti se hodně bojovalo, Ve 14. minutě zajel do protihráče hostující Mlnařík a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Ve 25. minutě napodobil spoluhráče Klečka a ani on neunikl karetnímu trestu. Horažďovice se postupem času dostaly do několika vyložených šancí, ale ke své smůle je v gól nepřetavily. Domácí hrozili zejména po standardních situací, ale branku rovněž nevstřelili. V prvním poločase se diváci bohužel branky nedočkali, a tak se odcházelo do kabin za stavu 0-0.

Boček se prosadil až v úplném závěru

Po přestávce se hra vyrovnala. Svéradice začaly hrát aktivně a v některých pasážích zápasu byly lepším týmem. Vyložené šance na obou stranách však stále nevedly k úvodní brance. I v druhém poločase byla k vidění řada soubojů a sudí neváhal udělovat karty. V 87. minutě obdržel druhou žlutou kartu domácí Vachuška a musel předčasně opustit hřiště. Hosté oslabení soupeře potrestali vzápětí, v 90. minutě se objevil ve skvělé šanci Boček a přesnou střelou vystřelil Horažďovicím tři body. 



Ohlasy k zápasu



FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V tomto kole nás čekalo opět místní derby, tentokrát na hřišti ve Svéradicích. Počasí bylo pěkné, na zápas přišla obstojná návštěva a očekával se velký boj. Celý první poločas jsme byli lepším týmem, bohužel jsme neproměnili možná 5 tutových gólových šancí, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Ve druhém poločase se zhoršila naše defenzivní hra, zbytečně jsme pouštěli soupeře do nebezpečných situací a sami řešili spoustu akcí bez patřičného klidu. I přesto jsme, jako soupeř, měli několik slibných šancí, když se nám povedla využít až ta poslední, a to na samý závěr zápasu v 90. minutě. Tento stav se nám již podařilo udržet do konce, a tak slavíme důležité a myslím, že i zasloužené vítězství.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] , L. Petřík [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] (80. M. Mládek [-] ) , D. Juhaňák [-] , V. Brůha [-] , M. Doležal [-] , P. Mičkal [-] (60. V. Červený [-] )

FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Boček [-] , J. Karásek [-] (71. Š. Urban [-] ) , F. Marc [-] (53. O. Šabek [-] ) , M. Mlnařík [-] , M. Šedivý [-] , T. Jůda [-] , P. Klečka [-] (53. A. Rojt [-] ) , J. Reindl [-] (84. M. Lojík [-] ) , J. Šimsa [-] (46. M. Šašek [-] ) , J. Kodýdek [-]

ŽK: 78. A. Vachuška , 91. D. Juhaňák - 14. M. Mlnařík , 25. P. Klečka , 84. M. Šedivý . ČK: 87. A. Vachuška .
Hráči zápasu: J. Boček .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: Ruda Daniel - BALA Petr, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Hlůžek
Tip experta: výhra domácích

Svéradice doma nezaváhají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích