P. Fořt 52.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Křimice porazily Mochtín nejtěsnějším možným rozdílem a dál živí naději na baráž


Branky


52. P. Fořt
21

Křimice potřebovaly získat proti Mochtínu 3 body. Stálo je to sice asi více nervů, než by si představovali a před posledním kolem jsou stále na dohked barážovým příčkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení mohli jít hosté. První zakončení vyrazil Moravec jen k Osvaldovi, který sice Moravce překonal, na lajně ale křimického gólmana zastoupil stoper Grambal, který Osvaldův pokus vyrazil. Od té doby Mochtín zalezl před své vápno a snažil se hrozit z brejkových situací, hlavně pak prostřednictvím rychlonohého Žiaka.

Ke konci poločasu se začali domácí dostávat do šancí. Nejprve Szedmák nastřelil tyč, poté Kuneš trefil brankáře a na závěr Křehlík hlavou v dobré pozici minul bránu.

 

Ve druhém poločase to z pohledu hostů nebylo o moc jiné. Mochtínští hráli pasivně, nikam se netlačili a čekali, co vymyslí soupeř. Ten vymyslel v 52. minutě první gól. Pavel Fořt se prokličkoval obranou hostů a překonal Prokopa. O chvíli později mohl přidat i druhý gól. Szedmák byl faulovaný ve vápně a míč sivna značku pokutového kopu postavil právě Fořt. Penaltu ale zahodil a nebýt za bránou síť, kdo ví, kde by míč skončil. Druhým úspěšným střelcem zápasu mohl být domácí Čejka. Ten ale nejprve trefil spojnici, v závěrečných minutách pak i tyčku.

 

Neproměněné šance mohly domácí mrzet. Naštěstí pro ně ale hosté ohrozili ve druhém poločase branku domácích pouze jednou, z čehož gól nepadl, a tak Křimice slaví hubené vítězství, které je drží v boji o baráž. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Po třech porážkách už jsme potřebovali zabrat a už také konečně zase zvítězit. Vyhráli jsme hubeným rozdílem, ale i přes to, že herní projev místy nebyl optimální, tak jsme si v zápase dokázali vytvořit velký počet brankových příležitostí. Bohužel nám chyběl klid, přesnost a občas i štěstí. Ke vší úctě k soupeři, rozdíl ve skóre měl být mnohem vyšší. Tři tyčky, neproměněná penalta a spousty zmařených šancí jsou toho důkazem. Nicméně pro nás je hlavně důležitá výhra a tři body do tabulky. Soupeři přeji, aby se dali dohromady a dařilo se jim, i když to asi nejspíš bude v nižší soutěži. Na závěr chci už po několikáté vyzdvihnout naše domácí fanoušky. Po celé jaro nám byly pomyslným dvanáctým hráčem. I díky nim se nám na jaře v domácím prostředí dařilo a dokázali jsme sehrát krásné zápasy s vysokým počtem vstřelených branek. Za celou kabinu velké DÍK!




Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] (80. F. Mareš [-] ) , D. Matějka [-] (59. J. Zapoměl [-] ) , L. Čejka [-] , M. Špiroch [-] (80. J. Žilák [-] ) , J. Kovačič [-] (43. V. Kuneš [-] ) , J. Dytrt [-] (59. L. Koutek [-] ) , J. Křehlík [-] , P. Fořt [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Dolejš [-] , S. Jarabica [-] , J. Osvald [-] , J. Pretzelmayer [-] , S. Strejc [-] , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , D. Gajdušek [-]

ŽK: 76. J. Žiak .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kraus Jan - RUBÁŠ Jakub, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: výhra domácích

Nedovedu si představit co by se muselo stát, aby Mochtín v Křimicích vyhrál. Spíš mám pocit, že je tam zase čeká vyšší příděl.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích