1:1
(1:0)
78. M. Kůsa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aspiranti na postup si body rozdělili


Branky


29. L. Milota - 78. M. Kůsa (p.)
24

Chlumčany i Kralovice sahají po postupu. Kralovice už si o něj zahráli před rokem, pro Keramiku by to byl mimořádný úspěch, protože teprv před touto sezónou postoupily z 1.B třídy. Tento zápas skončil remízou, která ani pro jednoho nic neřeší. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do zápasu měli domácí fotbalisté, kteří byli více na balónu a tlačili se do zakončení. Ve všech šancích ale selhali v koncovce. Střelecké trápení zlomil až ve 29. minutě kapitán Libor Milota, který si naskočil na centr a hlavou překonal brankáře hostů. Do konce první pětačtyřiceti minutovky už další gól nepadl, a tak šli do kabin v lepší rozpoložení hráči Chlumčan.

 

Ve druhém poločase aktivita domácích uvadla a iniciativu tak přebrali hosté z Kralovic. Míč sice drželi, nebezpeční byli ale maximálně po vápno. Šance si naopak vytvářeli opět domácí. Řada tutovek ale zůstala nevyužita, a tak byl zápas stále otevřený. V závěrečných minutách uzamkli Kralovičtí svého soupeře na jeho polovině. Domácí ale poctivě bránili, velká šance hostů tak stále nepřicházela. Naopak Chlumčany si byly vědomy okének v obraně a hrozily z protiútoků, díky kterým například vyhrály v minulém kole na hřišti Křimic. Brána gólmana Kozlera ale byla, až na jednu branku kapitána Miloty, snad zakletá a druhý gól do ní ne a ne spadnout.

V 78. minutě se podařilo hostům srovnat. Z penalty mířil přesně Martin Kůsa. Hosté chtěly z Chlumčan všechny body. Jejich aktivitu ale držel na uzdě brankář Lösch, ktery udržel stav zápasu na výsledku 1:1 až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: V prvním poločase jsme byli lepším týmem – skvěle jsme kombinovali a dostávali jsme se do jistých brankových příležitostí. Žádnou z vytvořených šancí jsme ale nedokázali proměnit a v koncovce jsme se trápili… Ve 29. minutě jsme ale trápení zlomili, když si centrovaný míč z volného přímého kopu našel kapitán Milota a hlavou vsítil první branku zápasu! Druhý poločas naše aktivita klesla, čímž soupeř přebral otěže zápasu, a hosté drželi více míč na svých kopačkách. Hosté sice diktovali tempo hry, ale byli jsme to my, kdo si směrem dopředu vytvářel opět zajímavé šance – bohužel naše produktivita v zápase byla tristní a v několika stoprocentních šancích jsme pohořeli a nenavýšili vedení… Soupeř na nás tlačil, měl herní převahu, posledních 20 minut nás držel na naši polovině hřiště, ale žádnou brankovou příležitost si hosté nevytvořili. Naopak z brejkových situací jsme mohli zase udeřit my, ale jak jsem již psal, šance jsme spálili na popel… V 78. minutě se podařilo hostům snížit z penalty a byli na koni. Ke konci zápasu se ještě krásným zákrokem blýskl veterán Petr Losch v brance, a vychytal nám remízový stav. V příštím zápase musíme být produktivnější a každou šanci využít, jinak se zase budeme „trápit“ až do konce… – Kralovicím přeju hodně štěstí do dalších zápasů.

TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Zápas hodnotím z naší strany za nevydařený. Získaný bod z venkovního prostředí se sice nejeví nijak špatně, ale naše hra nebyla ideální. Bylo mnoho nevynucených ztrát a nevydařených akcí. Po správně odpískané penaltě jsme srovnali na 1:1 a takový byl i konečný stav utkání. Jinak z naší strany není pořádně co hodnotit. Musíme se teď soustředit na další zápas.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - P. Švec [-] (59. P. Dostálík [-] ) , P. Šimána [-] (46. T. Hrdlička [-] ) , J. Potočník [-] (59. V. Smola [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , M. Němeček [-] , M. Kulhánek [-] , D. Štolle [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - M. Pánek [-] (89. P. Bulín [-] ) , D. Sládek [-] , P. Gažák [-] (21. M. Bulín [-] ) , M. Řenč [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-] (68. P. Vrána [-] ) , J. Kulhánek [-] , O. Berbr [-] , D. Běláč [-] , T. Kříž [-]

ŽK: 62. M. Vojáček - 70. J. Kulhánek .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: KRIPNER Karel - MOLEK Eduard, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Szedmák
Tip experta: remíza

Pikantní souboj vyrovnaných týmů. Vidím to na remízu.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích