Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Horšovském Týnu. Třígólový hrdina vyrovnal až v nastavení


21

Chlumčany už měsíc nevyhrály. V zápase proti Horšovskému Týnu měly ke třem bodům oporavdu blízko. Bod ale vystřelil Dynamu svým třetím gólem v zápase až v nastavení Mykola Dibrivnyi a Keramika si tak na 3 body bude muset počkat nejdřívě do příští neděle, kdy hostí Mochtín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otveřel už v 5. minutě Mykola Dibrivnyi. Po gólu ale domácí přestali hrát a iniciativu přebrali hostující hráči. Mírný tlak znamenal vyrovnání. V 18. minutě se přesně trefil Michal Němeček. Za několik minut bylo v táboře Karamiky jeětě veseleji. Ve 27. minutě se totiž prosadil Michal Vojáček a hosté v Horšovském Týnu vedli. Další branka už v první pětačtyřicetiminutovce nepadla, a tak se šlo da kabin za stavu 1:2 z pohledu domácího týmu.

 

 

Horšovský Týn si chtěl doma nechat všechny body. Cíl do druhé půlee byl tedy jasný: co nejdříve vstřelit vyrovnávací gól. To se i přes řadu šancí nepodařilo a tak se znovu ozvaly Chlumčany. V 77. minutě měli hosté možnost pokutového kopu. K němu se postavil Lukáš Tomášek a poslal hosty 13 minut před koncem do dvoubrankového vedení. Třem bodům z venku až tak nestálo nic v cestě. To by ale domácí nemohlo mít Mykolu Dibrivnyie. Ten přispěchal v 81. minutš s rychlou odpovědí na 2:3. V zápětí viděl po tvrdém faulu Dostálíka na Čižikova chlumčanský hráč červenou kartu a musel se tak ze hřiště pakovat dřív než ostatní. V nastavení se domácím dokonce podařilo vyrovnat. Mykola Dibrivnyi po standardce propálil Hůlu a svým třetím gólem v zápase vystřelil domácím bod.

 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Do zápasu jsme šli s tím, ze chceme navázat na vítězství z Rokycan, ale počítali jsme s tím, že to nebude nic lehkého. Utkání začalo lepe pro nás, v 5. minutě se prosadil Dibrivnyi. Bohužel naše aktivita po vstřelení brzkého gólu opadla a na hřišti převzal iniciativu soupeř, která vyvrcholila gólem v 18. a 27. minutě. Do druhého poločasu jsem pozměnili rozestavení a chtěli jsme co nejdříve skóre srovnat. I když jsme nějaké náznaky ke skórovani měli, vyrovnat se nám nepovedlo. Za to soupeř šel v 77. minutě do dvoubrankového vedení po proměněné penaltě.  Po tomto gólu jsme zabrali ještě více a nechtěli jsme nechat Chlumčanům všechny tři body. Náš tlak se vyplatil a v 81. minutě snížil opět Dobrivnyi. Soupeře v 85. minutě oslabil Dostálík, který po souboji v Čižikovem obdržel červenou kartu. V posledních minutách zapasu jsme vsadili vše do útoku a po standardní situaci vyrovnal Dibrivnyi, který završil hattrick. Pro diváky bylo utkání určitě atraktivní, pro nás bohužel další ztracené body z domácího utkání.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Věděli jsme, že nás v Horšáku nečeká nic jednoduchého, a přistoupili jsme k zápasu velice zodpovědně. Paradoxně jsme dostali brzký gól, který nás ale nesrazil na kolena, a dokázali jsme po několika minutách vyrovnat. Potom jsme měli na hřišti převahu, která vyústila v další branku a vedli jsme 1:2. Druhý poločas se hrál ve vysokém tempu a začalo se i přiostřovat v soubojích - kopalo se tak poměrně hodně standardek. V 77. minutě jsme dokonce kopali penaltu, kterou jsme dokázali proměnit a vedli jsme 1:3. Následovalo z naší strany celkem dost útoků na domácí branku, ale nedokázali jsme skóre navýšit. Soupeř to ke konci zápasu docela dost otevřel a hrál vabank, který se mu vyplatil… V 81. minutě domácí snížili na 2:3, a poté v 85. minutě dostal náš hráč ČK, když se po soupeři ohnal rukou a udeřil ho do obličeje. V oslabení jsme pak výsledek drželi zuby nehty, ale soupeř to nakonec dokázal ukopat, když jsme dostali gól v 95. minutě - na samém konci utkání… Pro nás smutný výsledek, pro domácí šťastný, ale takový je fotbal a soupeři přeju hodně štěstí do dalších zápasů.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] , J. Malý [-] , M. Falout [-] , T. Novák [-] (69. M. Gregořica [-] ) , J. Černík [-] (88. M. Bláha [-] ) , M. Šutek [-] , O. Sloup [-] (42. M. Mašek [-] ) , J. Čižikov [-] , O. Chrž [-]

TJ Keramika Chlumčany
M. Hůla [-] - P. Švec [-] (46. M. Multrus [-] ) , P. Dostálík [-] , T. Hrdlička [-] (64. P. Šimána [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , M. Němeček [-] , J. Potočník [-] , M. Kulhánek [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 30. O. Chrž , 77. M. Mašek , 85. J. Čižikov , 86. M. Gregořica - 83. P. Šimána , 87. M. Vojáček , 93. J. Potočník . ČK: 85. P. Dostálík .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - RUBÁŠ Jakub, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Horšovský Týn je překvapení jara a po zimním doplnění kádru sbírá body i se silnějšími soupeři. Chlumčany navíc budou hrát bez místního "řezníka" Štolleho, který jak vidno chyběl minulý týden v zápase s Bolevcem. Věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích