3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 18:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov se na baráž naladil výhrou


Branky


20

Trenér Spěváček se s mýtskými diváky rozloučil minulý týden při jeho posledním domácím utkání v Mýtě. Přesto před ním visel ještě jeden výjezd, a to do Holýšova. Zdejší celek už s ohledem na sobotní zápasy hrál jen o lepší náladu před očekávanou baráží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A do zápasu také vstoupil lépe. V 15. minutě byl Černohorským do úniku za obránce vyslán Václav Šperl a ten svůj rychlý nájezd jediným dotykem proměnil ve vedoucí branku. Na druhé straně dostal opět možnost hrát v poli brankář Jan Vild, ale tentokrát se mu v koncovce nedařilo, ostatně jako celému Mýtu. Zato Šperl byl při chuti a ve 33. minutě navýšil vedení na 2:0. Kraus odcentroval téměř přes celou šíři hřiště, kde našel holýšovského kanonýra a ten parádní ránou uklidil k zadní tyči.

 

Domácí tým pod vedením Študlara a Kaase byl i ve druhém poločase o trochu lepším týmem a střelecky to potvrdil ještě jednou. Krátce po hodině hry brankář Dvořák neudržel v rukavicích centrovaný míč z rohového kopu, ke kterému se jako první dostal Michal Růžička a stanovil konečný výsledek na 3:0. Hosté totiž ani ve druhé půli žádnou svou příležitost nenasměrovali přesně mezi tři tyče a odjeli tak s práznou nulou v kolonce vstřelených gólů.

 

Jelikož Rapid Plzeň získal v sobotním zápase bod v utkání se Stříbrem, čeká Holýšov baráž o udržení v soutěži. Dvojzápas je naplánován na 15.6. a 18.6., a to proti CHlumčanům, které skončily na 4. místě 1.A třídy. První utkání se hraje od 18:00 v Chlumčanech.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: Vedení se rozhodlo po špatném výkonu ve Staňkově vyměnit trenéra a dát do kabiny impuls před baráží a posledním zápasem. Do konce sezóny nás povede duo Študlar a Kaas. V týdnu jsme odjeli dva dobré tréninky a mysleli jen na to, abychom Mýto porazili a naladili se po psychické stránce na Chlumčany. Vyšlo to zaslouženě na 3:0 a nám nezbývá než to samé ve čtvrtek a v neděli zopakovat. Věřím, že do Holýšova kraj patří a uděláme vše pro to, aby tu zůstal.




Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - T. Syrovátka [-] , J. Kadar [-] , R. Kraus [-] , Y. Levchenko [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] (69. A. Kozák [-] ) , M. Růžička [-] , M. Černohorský [-] (79. O. Salák [-] ) , L. Prokop [-] , D. Zavadil [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Dvořák [-] - T. Hatina [-] , M. Ineman [-] , P. Štych [-] , M. Lávička [-] , J. Vild [-] (72. D. Kastner [-] ) , M. Brož [-] , R. Lang [-] (61. P. Bejček [-] ) , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , M. Melka [-]

Hráči zápasu: V. Šperl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRŮS František - ŘÍHA Zdeněk, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů