Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:30

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota se výhrou nad Petřínem vyšvihla na čtvrtou příčku


Branky


21

Po páteční předehrávce již neměli petřínští fotbalisté o co hrát. Jejich třetí pozice byla jasná, jen Lhota mohla ještě na poslední chvíli něco málo získat. A nakonec se právě ke Lhotě naklonilo štěstí, vítězstvím a hlavně i díky ztrátě Radnic v Nýrsku, se právě před tyto celky dostala na čtvrtou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy hrály od prvních minut aktivně a i když více na míči možná byli hosté z Petřína, Lhota si ve slunečném dopoledni velmi dobře na zápas připravila a byla to právě ona, která se jako první dostala do vedení. Domácí fans se mohli radovat ve 25. minutě poté, kdy Křížek našel z levé strany centrem za obránce nabíhajícího Jiřího Eliáška a ten sám proti Suchému uspěl na jedničku. A stejně si počínal o necelých deset minut později. Petřín nezvládl přechod přes střed hřiště, Křížek opět za obranou hledal náběh Eliáška, který si nadvakrát zkontroloval, zda se nezvedá praporek. Když zjistil, že ne, udělal parádní kličku Suchému a do prázdné brány lhotecký útočník tak stanovil poločasový výsledek - 2:0. Petřínský brankář snad poprvé za jaro nestál při vysoké hře svého týmu na hranici vápna a dal tak soupeři velký prostor, který se nakonec nevyplatil. I když Petřín mohl minimálně snížit, štěstí v koncovce neměl a do kabiny odcházel bez vstřelené branky.

 

 

Precizní gólový asistent měl nabito i ve druhé půli. Když se petřínským nedařilo ani proti druhému z gólmanů skórovat, tak se po jednom z protiútoků opět velmi dobře podíval David Křížek, křížem vyslal do samostatného úniku Ondřeje Kotrnocha a ten si se Suchým střelou na zadní tyč v samostatném úniku poradil. O pár minut později byla k vidění zbytečná výměna názorů a strkanice po ještě zbytečnější okopávané ve vápně Lhoty, kterou sudí vyřídil po žlutých kartách na obou stranách a následně i na lavičku Petřína. Hostům se zřejmě nelíbilo první kopnutí ze strany domácího Šroubka, který byl za incident potrestán, stejně jako oplátce Bendl, ale nebyl za toto odpískán přestupek, v tomto případě pokutový kop, když se jednalo o incident v šestnáctce. I přes následný setrvávající tlak se Petřín prosadil jen jedinkrát. A to na začátku poslední desetiminutovky, když se po standardní situaci dostal míč k Petru Škardovi, který se zakončením zblízka neměl problém. Více gólů ale diváci neviděli.

 

Domácí se následně dozvěděli o výsledku v utkání Nýrsko - Radnice, které je díky nejlepší pozici v minitabulce tří týmů vyšvihla na čtvrtou pozici, právě před tyto dva mančafty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Výhra mě těší, zejména když se jednalo o poslední domácí zápas sezóny a posunula nás nakonec na vůbec nečekanou čtvrtou příčku. Navíc je zajímavé, že pokud to tak dopadne, tak máme takto vysoko v tabulce mínusové skóre, což je taky asi rarita. Na jaře jsme ani neprohráli s nikým nad námi, což možná rozhodlo o konečném umístění. Jinak tedy jsem ale rád za to, že je konec. V pátek se mi opět několik lidí omlouvalo, že nebude a musel jsem lovit opět lidi z béčka nebo širšího kádru nebo dorostu. Jsem rád, že se nikdo nezranil. Petřín nás přehrával, ale hrál hodně na dlouhé míče s náběhy za obranu, kdy jsme soupeře často vystavovali do ofsajdu a také hosté spalovali šance. My jsme udělali čtyři brejky a dali jsme tři góly. Vyhráli jsme na produktivitu, ale na to se nikdo nakonec neptá. Hostující střídačka byla na nohou pořád, prý některé ofsajdy nebyly. Já to ale z druhé poloviny posoudit nemohu.

SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Zápas ve Lhotě není třeba nijak zvlášť hodnotit. My jsme nedokázali naše šance proměnit a Lhota ano. Pokud nedáváme góly, nemůžeme chtít vyhrávat, i když máte na hřišti většinu zápasu převahu. Nic méně to nic nemění na tom, že třetí místo v krajském přeboru je pro náš mladý tým úspěch.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] (46. Š. Smola [-] ) - L. Výškrabka [-] , M. Kotrch [-] (86. V. Bartovanec [-] ) , V. Suda [-] , J. Šroubek [-] - A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] , V. Sulek [-] , O. Kotrnoch [-] (87. J. Humeník [-] ) - J. Eliášek [-] , D. Křížek [-]

SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - M. Brož [-] , L. Kotěšovec [-] (46. F. Hofman [-] ) , J. Havelka [-] , J. Šulc [-] , M. Vanc [-] , L. Maxa [-] , A. Rada [-] , P. Škarda [-] , P. Bendl [-] , M. Trojovský [-]

ŽK: 63. J. Šroubek - 63. P. Bendl , 67. A. Rada , 72. L. Maxa .
Hráči zápasu: D. Křížek , J. Eliášek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - PETRŽELKA František, BUREŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů