0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrdé hřiště znemožňovalo hrát kvalitní fotbal krajské úrovně


Branky


22

Stříbro se na jaře muselo vinou zjištěné neatestace umělého povrchu přesunout na travnatý povrch a realizační tým věštil, že to nebude nic výhodného. Ne proto, že by domácí mohli na menší umělce využívat svých zkušeností ze standardních situací, ale proto, že travnatý povrch není v ideální formě a je možná i nebezpečné na něm hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodnocení trávníku si můžete přečíst níže přímo ze slov asistenta trnéra domácího celku, Luboše Zaorala. Samotné utkání nepřineslo žádnou branku, jelikož oba týmy ztroskotaly ve své koncovce, a tak je po vzájemné důležité záchranářské bitvě ještě vše ohledně baráže otevřené. Stříbro v dalším utkání k jistotě vynutí se přímému sestapu zvítězit na Rapidu, který ale potřebuje alespoň bod, aby se baráži vyhnul. Na Rapid pro změnu atakuje Holýšov, který má lepší vzájemná utkání. Tlumačov si to pak o naději, při případné ztrátě Stříbra, rozdají napřímo s Černicemi. Oba týmy musí bodovat naplno. Remíza nic neřeší. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, asistent trenéra: Teď je hodně moderní komentovat i hřiště na jakých se hraje. S dovolením bych si okomentoval i to naše. Na podzim se dělalo zavlažování na našem historickém trávníku. Ovšem zprovozněno bylo až v týdnu před utkáním z Tlumačovem a to posledních pár dnů bylo slunečné počasí, tak si asi každý dokáže představit, jak hřiště vypadalo. Trávník doslova tvrdý jako beton, vysušená suchá tráva. Na takovém hřišti se prostě hrát krajský přebor nedá. Za celou sezónu objedu vždy spousty hřišť Plzeňského kraje, ale takové katastrofální hřiště jako je u nás, jsem nikde neviděl a to ani na okresních úrovních. Naše vedení a další lidé okolo baníkovské jednoty už by si to měli konečně uvědomit a začít s tím něco dělat. Protože na takovém hřišti hrozí zranění mnohem větší, než na neatestované umělé trávě... Zápas proto také tak vypadal, na hřišti se hráč nejdříve musí soustředit, aby míč dal pod kontrolu a pak teprve na tom hřišti může něco vymýšlet. Tlumačovští vyrukovali v začátku utkání na nás vysokým presinkem, ten trval asi tři minuty a pak už to byla taková jejich klasická hra zezadu a čekání na naší chybu. My byli samozřejmě aktivnější ve hře, ovšem opět hřiště nám znemožňuje nějakou postupnou kombinaci a celkově tempo hry bylo otřesné, protože se míče honily rozskákané spíše na tartanu než po hřišti. Proto si ani nemůžeme na domácím hřišti vytvořit souvislý tlak na soupeře. Šance i v tomto utkání jsme měli, v závěru přišly ty dvě největší... Nejdříve nastřelená tyčka Jirky Koleny a poté po jedné ze standardek Radek Hřebík z malého vápna přestřelil. Čekání Tlumačova na naší chybu bylo důsledné a také se dočkali své šance, ovšem nás v těchto chvílích podržel nestárnoucí brankář Hruška.




Sestavy


TJ Baník Stříbro
E. Hruška [-] - V. Gontkovič [-] (85. A. Ferdinandy [-] ) , R. Hřebík [-] , D. Kasl [-] (46. D. Donate [-] ) , M. Hodek [-] , Z. Pašek [-] , J. Kolena [-] , R. Dyk [-] , O. Pavlas [-] (74. P. Demjan [-] ) , M. Vyšín [-] , M. Vyšín [-]

TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - R. Šindelář [-] (61. F. Šinál [-] ) , V. Kašpar [-] , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (89. P. Koza [-] ) , D. Žák [-] , L. Svoboda [-] , L. Leitl [-]

ŽK: 75. M. Schneider , 82. J. Pfeifer .
Hráči zápasu: E. Hruška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - PŘIBYL Zdeněk, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stříbro se v minulém kole nadechlo a doma si v důležitém zápase s Tlumačovem poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích