A. Král 80.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 14:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko se na jaře trápí. Zruč toho využila


Branky


80. A. Král
21

Nýrsko v tabulce aktuální formy neobsazuje vůbec lichotivé pozice. V posledních 15 zápasech jsou hráči Okuly dokonce až na 12. místě a mohou být tedy jen rádi, že měli velmi povedený podzim, protože pouhých 13 jarních bodů v mnohých případech znamená boj o záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas ve Zruči nakonec rozhodla jediná branka z kopačky Adama Krále v 80. minutě zápasu. Dlouho se tak čekalo na gól a už už si přítomní fanoušci mohli myslet, že zápas s remízovým "králem" soutěže dopadne také dělbou bodů. Nestalo se a Zruč si tak ještě může zkusit zabojovat o pátou příčku v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Dvacet minut dobrý, ale pak nás soupeř nějak srovnal a byl to spíše remízový zápas. Naši kluci si to ale vydřeli a možná to řeknu nemístně, ale za tu snahu jsme si nakonec výhru zasloužili. I když Nýrsko není vůbec špatný mančaft a trenér Kalivoda je tam odkoučoval velmi dobře. Mladí kluci lítali blázen. Měli jsme samozřejmě velikou radost, jelikož bylo i 70. výročí fotbalu, tak se to mohlo ještě více oslavit.

FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: Zápas nahoru dolu. Domácí hrozili z dlouhých nákopů za obranu, jenže jejich útočníci byli zbrklí v koncovce a pálili mimo. My mohli dát gól do kabin ale Varga trefil tyč. Druhý poločas vypadal stejně, ale trošku víc ze hry jsme měli my. Pak ale přišel centr do vápna z trestňáku a náš gólmánek se lekl Brože a Brož zas gólmánka, tak jsme si to tam nešťastně vrazili. Budem vyhlížet příští týden, ať je po sézoně, doléčíme zranění a v půlce července můžeme zas začít.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - D. Sperl [-] (85. J. Dyk [-] ) , P. Riedl [-] , R. Kubeš [-] , M. Lang [-] , D. Král [-] , A. Král [-] , O. Mašek [-] (57. A. Boháč [-] ) , O. Kastelic [-] (32. V. Pavel [-] ) , M. Fryček [-] , D. Mošna [-]

FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - J. Pavlík [-] , R. Dvořák [-] , M. Bastl [-] (79. A. Strnad [-] ) , M. Brož [-] , V. Bořánek [-] (69. P. Výtisk [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] , Š. Švec [-] (69. J. Taušek [-] ) , Š. Švec [-] , Z. Mašek [-]

ŽK: 89. D. Mošna - 68. M. Brož , 89. K. Kalivoda ml. .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRŮS František - PASTYŘÍK Tadeáš, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zruč doma nedává svoji kůži lacino a Nýrsko se nepotkává úplně s dobrou formou. Věřím víc Zruči.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích