1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota po remíze s Tachovem a Stříbrem přidala třetí plichtu v řadě. Tentokrát s Chotíkovem


Branky


25

Derby významné zejména pro trenéra Nyklese ze Sokola Lhoty, které se odehrálo mezi týmy černo-žlutých barev, nakonec nenašlo vítěze. I když domácí po poločase vedli, nakonec byli rádi za bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trma vrma a Lhota vedla

Začátek zápasu byl na obě strany opatrný a diváci se mohli poprvé bavit spíše nefotbalovou situací, když se v 8. minutě po faulu na Kučeru do sebe slovně pustili právě Kučera s domácím Vlčkem, za ještě další zbytečný kontakt obou hráčů po odpískání. Hosté z nabídnuté standardky nic nevyužili. Stejně se standardkou z 20 metrů naložili domácí, když Kotrnoch mířil těcně vedle tyče. O chvilku později se dostávali do protiútoku hosté, ale Pavel Suda podržel ještě na soupeřově polovině Kučeru připravujícího přihrávku pro náběh Lopaty, čímž si vykoledoval žlutý trest.

 

V 31. minutě se musel Bejdák vysokým výběhem činit proti náběhu soupeře a následně na něj z dálky pálil Křížek, ovšem bez razance a přesnosti. O pár minut později podobným způsobem, jako předtím domácí Suda, se snažil zastavit útok domácího hráče Jakub Vlk. Rozhodčí nechal výhodu, kterou pak musel uklízet až Denk na malém vápně, ale k hříšníkovi se sudí vrátil se žlutým kartónkem. I hosté mohli skŕovat, ale jejich protiútok přes levou stranu likvidoval Smola pod nohami. Ve 40. minutě si zajel do soupeře skluzem Denk, který taky viděl žlutou kartu a už to vypadalo, že poločas bude bze branek. Ale o dvě minuty později se domácí fans konečně mohli radovat. Přes pravou stranu se doslova až do vápna prokopal míč, ani jeden ze tří chotíkovských hráčů, kteří měli možnost, jej jednoduše neodklidili, přičemž při posledním pokusu o odkop se do toho vložil i Jakub Jaroušek, od něhož se nakonec míč dostal za Bejdákova záda. Krátce po rozehrávce mohli domácí vést o dvě branky, jenže Sulek po náběhu za obranu přihrával velmi prudce a Křížek míč nedokázal lépe zkrotit.

 

Srovnání ale i oslabení Chotíkova

Po výměně stran zahrávali chotíkovští precizní rohový kop, Denk uklidil vyšší hráče z první tyče, za ním nabíhal Petr Kučera a přesnou hlavičkou srovnal. Hosté byli najednou na koni a mohli si i vytvářet zajímavé příležitosti ke skórování. Jenže gólovka nepřicházela a navíc se v 74. minutě nechal vyloučit již jednou karetně trestaný Jakub Vlk. Ten na polovině hřiště zezadu přišlápl soupeře při slibně se rozvíjející akci a sudí tedy vyhodnotil zákrok jako karetní. 

 

V té chvíli se možná Lhotě ulevilo a mohlo přijít i gólové vysvobození ze dvou remíz za sebou. Ale Kotrnoch svůj samostatný bojovný nájezd přes polovinu hřiště neproměnil, Bejdák jej vychytal. I Chotíkov měl zajímavou šanci, ale ani Kolesa nedokázal na druhé straně Smolu překonat. Nejprve se snažil po vysokém odskoku přelobovat, to se mu nepovedlo a následná hlavička ve vzdušném souboji s brankářem mížila vedle tyče. Na druhé straně zahodil šanci zblízka Adlt, který vysoko přestřelil. A tak zápas skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Jednalo se o klasické derby. Bylo to vyhecované vždy, i když jsem působil ještě v Chotíkově. Soupeř potřeboval jednou vyhrát, aby měl jistotu druhého místa. Jinak zápas byl celkem vyrovnaný. My jsme dali první gól, soupeř po přestávce vyrovnal, pak měl nějaké 2-3 pološance. My měli jednu tutovku, kterou Ondra Kotrnoch neproměnil. Remíza tedy asi odpovídá průběhu zápasu.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Ve Lhotě jsme chtěli vyhrát, ale musíme být spokojení nakonec s bodem. Kluky to v první půlce moc nebavilo a předvedli jsme nijaký, bezkrevný, bezpohybový výkon a zaslouženě jsme prohrávali. Navíc řekl bych stylem "haluz štěstí Lhota gól". O přestávce trochu zabouřilo a v druhém poločase jsme domácí jasně přehrávali, stačilo k tomu začít běhat a mít chuť do fotbalu. Navíc Lhota nepochopitelně zalezla a nechala nás hrát co jsme potřebovali. Cítil jsem, že Lhotu zlomíme, ale zabrzdilo nás vyloučení. To domácí podle mě zachránilo a tím se z tlaku vymanili... Loni jsem ve Lhotě musel 6x střídat pro zranění, letos to bylo 3x pro zranění a jedna červená karta, tak to ještě šlo. Kdybych se jmenoval jinak a trénoval jiný klub, tak bych označil domácí hřiště za hanebné, tvrdé jak beton, závlahu letos nevidělo a míč na něm skákal jak hopík. A taky bych řekl, že to byla taktika domácích (usmívá se). Ale jelikož se jsem trenérem Chotíkova, tak řeknu, že je škoda, že byla delší dobu rozbitá závlaha, mohla to být pro diváka ještě zajímavější podívaná než byla... Nakonec to byla i přes několik neproměněných šancí na obou stranách zasloužená remíza.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - V. Sulek [-] , J. Šroubek [-] , P. Suda [-] , V. Suda [-] - A. Vlček [-] , J. Horník [-] , J. Jaroušek [-] , O. Kotrnoch [-] - J. Eliášek [-] (76. J. Adlt [-] ) , D. Křížek [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - A. Cirok [-] , J. Kellner [-] , L. Kuhajda [-] (65. P. Kolesa [-] ) , M. Prais [-] , J. Vlk [-] , K. Rozboud [-] , M. Lopata [-] (65. R. Vomáčka [-] ) , P. Kučera [-] , T. Denk [-] (46. J. Vild [-] ) , B. Buchta [-]

ŽK: 27. P. Suda - 34. J. Vlk , 40. T. Denk . ČK: 76. T. Denk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Ondřej Kotrnoch
Tip experta: výhra domácích

Velice těžké utkání. Chceme potěšit trenéra výhrou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza