D. Kroc 12. (p.)
M. Habr 48.
M. Habr 53.
D. Kroc 80.
D. Kroc 85.
5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:30

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice znovu nadělovaly, schytala to Lhota


Branky


12. D. Kroc (p.) , 48. M. Habr , 53. M. Habr , 80. D. Kroc , 85. D. Kroc
26

Na hřiště do Radnic opět přišla velmi dobrá divácká kulisa, a 200 platících diváků tak mohlo sledovat po týdnu opět vítězství svého týmu. Po prvním poločasu to sice tak zle pro Lhotu nevypadalo, ale dvě slepené branky po výměně stran dostaly hosty do kolen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlou ztrátu pro radnické přivodilo brzké zranění Esterky, který hned ve 3. minutě musel střídat. Přesto Radnice na svého soupeře vlétly a několikrát se musel mít na pozoru dobře chytající brankář Smola. Ten byl dokonce ve 12. minutě i blízko chycení penaltového kopu, který proměnil sám faulovaný David Kroc. Na míč si sáhl, ale s prudkou střelou moc neudělal. Záhy se o faul hlásil na druhé straně Švehla, ale rozhodčí na to po čistém odkopnutí míče od Brože neslyšel, což začalo v hostech bublat. Na začátku 26. minuty pak hosté vybouchly úplně, když domácí Rýdl při odkopu míče z vápna vzal nohu soupeře a toto vážně volalo po penaltě. Jenže ani jeden z rozhodčích nereagoval, což hosty nenechalo chladným a sudí si vyslechl nejednu nadávku. Svým nasazením pak radnické do přestávky povětšinou přehrávali, ale kromě nebezpečné střely Kotrnocha se k vážnější koncovce, i přes bezpočet standardních situací, nedostali.

 

Brzy po výměně stran tedy bylo o vítězi rozhodnuto. Ve 48. minutě se na levé straně podíval Aubrecht, dlouhým a přesným křižným pasem přes všechny obránce našel za obranu nabíhajícího Martina Habra a ten si po zpracování se střelou věděl rady. Radnický křídelník měl ovšem nabito mnohem více, než na jednu branku. O pět minut později vystihl rozehrávku mezi hostujícími obránci a křižnou střelou do šibenice nedal Smolovi šanci. Hosté se ještě chvíli snažili dostávat do nebezpečných pozic, ale v Radnicích bylo i protentokrát zavřeno. To si lhotští postupem času také uvědomili a trenér Nykles na posledních 20 minut pustil na hřiště hned čtveřici náhradníků najednou. V 78. minutě pak výborně zachytal hostující Smola, který během pár sekund fantacticky pokryl hned čtyři střelecké pokusy domácích z bezprostřední blízkosti. Ale o dvě minuty později už takové štěstí neměl. Na hřiště se totiž dostali střídající bratři Krčové, kteří se hned zapojili do útočných šancí. Ta první hned skončila gólem poté, co Daniel Krč přistihl chybujícího obránce a při úniku na bránu namazal do prázdné Davidu Krocovi. O pět minut později slavil stejný muž hattrick, když ho šajtlí za obranu vyzval do sólo úniku Michal Krč a Kroc svůj nájezd proměnil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Vstup do utkání z naší strany byl velmi dobrý, ale hned tři šance jsme neproměnili. První branku jsme vstřelili po faulu na Davida Kroce z penaltového kopu. Stejnou šanci chtěli o chvilku později i hráči Lhoty, ale hlavní rozhodčí se rozhodl jinak. Po vstřelení branky jsme zbytečně polevili a do konce poločasu byl soupeř herně lepším. Ve druhém poločase jsme se vrátili k tomu, co jsme chtěli hrát, nedávali jsme Lhotě čas na rozehrávku a po zisku míče jsme je dokázali brankově trestat. Zasloužená výhra, po dobrém výkonu.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Vrátili se nám do sestavy Švehla s Černým a pomýšleli jsme na to, že bychom mohli něco uhrát. Ale do penalty jsme spali, až ta nás probudila a začali jsme být na hřišti lepším týmem. Soupeř to zatáhl a spíše bránil. Pak ale přišel zákrok na druhé straně, který rovněž volal po penaltě. Jasnější jsem dlouho neviděl, nebo neslyšel, protože to bylo i slyšet, ale na to se nechci vymlouvat. Třeba bychom jí neproměnili. Kluci cítili křivdu, čemuž se nedivím, ale v kabině jsem je uklidňoval, aby se nad to povznesli a hráli o to více zdravě agresivně, že si šance vytvoříme a gól dáme. Ale to bychom nesměli domácím darovat za druhý poločas všechny čtyři branky, dvě z nich krátce po výměně stran. Když už jsme se do jedné šance dostali, trefili jsme jen brankáře a výkon celkově neodpovídal tomu, jak by měl tým, byť třeba od 50. minuty prohrávající 3:0, bojovat o body, protože času bylo ještě dost. Musíme si z toho vzít ponaučení do dalších zápasů, zejména i z příkladné aktivity domácích útočníků, kteří až do konce zápasu ve sprintu napadali naši obranu.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Rýdl [-] , L. Aubrecht [-] (84. T. Kroc [-] ) , D. Fencl [-] - J. Vaščák [-] , J. Esterka [-] (3. Š. Huttr [-] ) , L. Brož [-] - M. Habr [-] , F. Polášek [-] , D. Kroc [-] , M. Svoboda [-] (80. D. Krč [-] ) -

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - P. Suda [-] , J. Šroubek [-] (69. M. Šindelka [-] ) , V. Suda [-] - O. Kotrnoch [-] , V. Sulek [-] , A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] (69. J. Eliášek [-] ) , Z. Černý [-] (69. M. Kotrch [-] ) - M. Švehla [-] (69. D. Fikerle [-] ) , D. Křížek [-]

ŽK: 15. L. Aubrecht , 40. M. Svoboda - 29. J. Šroubek .
Hráči zápasu: D. Kroc , M. Habr , L. Aubrecht .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SIROVÝ Václav, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Radnice doma vyhrají 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů