3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 18:00

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota napravila víkendový výprask. Vyprášila Nýrsko, které se dál trápí


Branky


24

Lhota i Nýrsko v minulém kole bodově ztratily na půdách svých souepřů z Radnic, respektive Petřína. O nápravu se tak mohli porvat ve středeční dohrávce 20. kola spolu, avšak vyšlo to jen jednomu z nich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas patřil k těm nudnějším, které občas na fotbalových hřištích vídáme. Oba celky se po pracovním dni sjely do Lhoty si kopnout a na hřišti se ještě chvílemi hledaly. Rychleji se na svém hřišti rozkoukala Lhota, která byla nebezpečnější, ale většinu centrů pokryl dobře chytající Toul včasnými výběhy. Případně za něj proti střelám zpoza vápna nastavila tělo obrana. Hosté se dostali možná do jedné slibnější šance, ale nenaložili s ní nijak dobře. Jak se blížila přestávka, tak se tlak domácích stupňoval. Gól visel na vlásku, ale do hvizdu sudího Gabriela nepřišel.

 

Až krátce po výměně stran se žluto-černé ochozy mohly radovat. Nýrská obrana si při rohovém kopu nepohlídala nikterak vysokého Davida Křížka zhruba na úrovni penalty a ten hlavou poslal Lhotu do vedení. To přesně tým kolem kouče Nyklese potřeboval. Jenže mohla přijít hned záhy rychlá odpověď. Ve svém vápně fauloval domácí hráč a Nýrsko mělo výhodu pokutového kopu. Jenže proti Imrichu Vargovi byl Šimon Smola, který možná doteď neví jak, ale dokázal střelu lapit a udržet na brankové čáře. A jak se říká - nedáš, dostaneš. V 59. minutě vystřelil zpoza vápna Adam Vlček a jeho tečovaná střela překvapila brankáře tak, že již nedokázal reagovat. Lhota stále držela převahu na hřišti a Nýrsko se horkotěžko dostávalo na soupeřovo polovinu na delší dobu, nebo dokonce do nějakého zakončení. Jak se blížil konec zápasu, pršelo čím dál více a nepříjemně se po mokrém trávníku svezl pod nohy Kotrnocha Kalivoda, který měl vidět žlutou kartu, ale sudí Gabriel byl jiného názoru - pouhá výhoda standardní situace postačí. Následně se po rozehrávce dostal míč na druhé straně hřiště ke střídajícímu Jirkovi Eliáškovi a ten přízemní střelou z dálky na přední tyč potvrdil výsledek 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Po posledních dvou prohrách jsme byli nažhavení a chtěli jsme ztráty odčinit, jelikož se spodek tabulky hodně přiblížil a nechceme dopustit nějaké drama. Po poločase, ve kterém jsme opět byli po většinu času lepší než soupeř, jsem apeloval na to, aby to nedopadlo jako v Radnicích, abychom hráli aktivně a dostávali se stále do šestnáctky. Odměnou nám byl rohový kop, když si nikdo neohlídal našeho snajpra. Zlomový bod přišel záhy, když Smola chytil přísnou penaltu a my po pár minutách vedení navýšili. Výborně tentokrát hráli oba beci, kteří naběhali spoustu kilometrů a přečíslovali obranu soupeře, čímž jí dostávali pod tlak. V zápase tedy vyhrála naše bojovnost a zdravá agresivita. Teď se musíme připravit na Nepomuk.

FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, záložník: Hrajeme hnusný fotbal a máme na sobě asi deku... Opravdu netuším, co se děje. Asi si budeme muset sednout k pivu, protože aspoň tam bychom mohli něco vyřešit a probrat.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , L. Nejdl [-] , V. Sulek [-] - O. Kotrnoch [-] , M. Kotrch [-] (83. J. Jaroušek [-] ) , A. Vlček [-] , Z. Černý [-] - M. Švehla [-] , D. Křížek [-] (76. J. Eliášek [-] )

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] (46. D. Vávra [-] ) , M. Brož [-] , V. Bořánek [-] (69. T. Rubáš [-] ) , Z. Mašek [-] , K. Kalivoda ml. [-] , P. Výtisk [-] (80. J. Taušek [-] ) , I. Varga [-] (88. A. Strnad [-] ) , Š. Švec [-] , A. Antonovics [-]

ŽK: 72. M. Švehla , 86. O. Kotrnoch - 39. A. Antonovics .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - ŠIMEK František, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích