0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kotrnoch se po delší době gólově ozval a jeho góly rozhodly


Branky


6. O. Kotrnoch (p.) , 87. O. Kotrnoch
25

Staňkov nenavázal na minulý týden, kdy uzmul bod Vejprnicím a se Lhotou srazila domácí fotbalisty brzká penalta v jejich neprospěch. V bojovném zápase pak vládli hosté, kteří se dočkali i druhého zářezu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak bylo uvedeno výše, již v páté minutě se pískala penalta ve prospěch Lhoty. Předcházelo tomu asi 50 metrů čtverečních prostoru na středu hřiště, které dostal Vlček, ten našel do vápna středem nabíhajícího Křížka, který po zaseknutí dostal nepříjemnou facku, jenž jeho útok zastavila. Kdyby sudí nechal výhodu, asi by se hosté i tak radovali, ale zareagoval ukázáním na penaltový puntík. K tomu se s míčem postavil Ondřej Kotrnoch, který s přehledem poslal černožluté do vedení. Staňkov se snažil, to se mu musí uznat. Avšak do vápna se skoro nedostal a když ano, nic nebezpečného na Smolu neletělo.

 

Ve druhém dějství se pokračovalo v bojovném zápase, v němž se Lhota dostávala více do koncovky, ovšem hodně dlouho nepřesné. Až v 87. minutě to vyšlo, když nejprve Černý vyvezl míč ze své poloviny hřiště, přes levou stranu se hosté dostali do vápna a když měli možnost domácí obránci míč uklidit do bezpečí, až moc zapřemýšleli, přihrávku vystihl Křížek, který vyslal zprava Ondřeje Kotrnocha a ten přidal svou druhou branku v zápase.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen týmu: Bojovný zápas, brzká penalta po našem nešťastném obranném zákroku. Naši kluci bojovali, bohužel bez vážnějších šancí a Lhota byla o ty dva góly asi lepší. Pro naše kluky dobrá zkušenost.




Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] - M. Kastl [-] , M. Liška [-] , D. Drudík [-] , T. Kopecký [-] - O. Hrdina [-] , T. Pitipáč [-] , J. Vrba [-] - V. Mifek [-] , M. Bozděch [-] , F. Dolejš [-]

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - V. Sulek [-] , P. Suda [-] , D. Fikerle [-] - M. Šindelka [-] (57. J. Eliášek [-] ) , O. Kotrnoch [-] , L. Nejdl [-] , Z. Černý [-] - D. Křížek [-] , J. Adlt [-] (57. M. Kotrch [-] ) , A. Vlček [-]

ŽK: 35. J. Vrba - 82. J. Eliášek .
Hráči zápasu: O. Kotrnoch .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: ŠNAJDR David - KRŮS František, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Landrgott
Tip experta: výhra hostů

Domácí Staňkov v předchozím kole překvapil, když uhrál remízu s Vejprnicemi. Teď přijede další tým z okraje Plzně, který je dle mého o něco kvalitnější a k dalšímu překvapení již nedojde. Jasná “dvojka”.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů