2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do Újezdu musela opět sanitka


Branky


7

Již podruhé v krátké době musela do Újezdu přijet ke zranění domácího hráče sanitka. Jen se brankář Pokorný vrátil právě se Srchem po zranění do sestavy Újezdu, musel opačným směrem do nemocnice po zranění kolena v 72.minutě Ondřej Špitálský. Hosté ze Srchu si odvážejí cenný bod, když srovnali na konečných 2:2 v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Znovuzrozený kanonýr Homba

Duel sousedů v tabulce se od začátku odehrával v rovnovážných dimenzích. 

Jako první udeřili gólově hosté. V 10.minutě se Doležal po individuální akci vyhnul skluzu domácího stopera a tváří v tvář nedal Pokornému šanci - 0:1.

Za deset minut už bylo ale srovnáno. Dlouhý aut Petříčka po odrazech ve vápně doputoval až k Hombovi, který stál na pravém místě a uklidil míč za záda brankáře Titanicu Kalvacha - 1:1.

Nejhezčí kombinační akce utkání přišla v 31.minutě a přinesla vedení Újezdu. Kycelt oslovil přesnou přihrávkou ve vápně Pelanta, ten mohl zakončovat, ovšem viděl ještě lépe postaveného Hombu před prázdnou bránou - 2:1.

Do kabin tak šli spokojenější domácí hráči s jednobrankovým náskokem.

Zámek Titanicu přinesl vyrovnání v 95.minutě

Tvořit teď museli hosté a domácí číhali na možnost chodit do nebezpečných brejků. Místy připomínal zámek Srchu hokejovou přesilovku, obrana domácích ovšem pracovala na jedničku.

V 60.minutě přišel brejk a šance Homby na hattrick, radost mu však zkazil Kalvach. Neúspěchem skončila i hlavička Chlumeckého po rohovém kopu. Tyto dvě neproměněné šance nakonec domácí hodně mrzely.

V 72.minutě přišel nešťastný okamžik a zranění domácího Špitálského, kterého musela odvézt do nemocnice rychlá záchranná služba. Sanitka byla v Újezdu k vidění nedávno s Přeloučí, kdy došlo k zranění brankáře Pokorného, nyní znovu. 

Veřme, že to bylo již naposledy a Ondřej Špitálský bude brzy fit.

Za svou snahu byli hosté nakonec odměněni v nastavení utkání v 95.minutě. Po chybě domácí obrany vyrovnal hostující Chmelař zaslouženě na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Újezd
Michal Zounar, záložník: "Věříme, že zranění kolena nebude tak vážné a Ondra bude na další sezónu znovu připraven! Ve vyrovnaném utkání nakonec bereme bod za remízu 2:2."




Sestavy


Sokol Újezd
P. Pokorný [-] - O. Špitalský [-] (72. D. Kalina [-] ) , J. Kycelt [-] , J. Petříček [-] , J. Homba [-] , J. Pelant [-] (96. M. Zahradník [-] ) , J. Rozsévač [-] , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] , M. Vohralík [-] , Š. Mindek [-]

Titanic Srch
V. Kalvach [-] - J. Maivald [-] - V. Mičjan [-] , L. Trupl [-] , V. Nikl [-] , V. Dostál [-] (66. T. Jiroutek [-] ) , M. Doležal [-] , P. Homola [-] , D. Orts [-] (90. P. Chmelař [-] ) , T. Urbanec [-] , P. Kuchta [-]

ŽK: 59. P. Homola .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - ÚLEHLA Erik, SCHMEISER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Zdeněk Lába
Tip experta: remíza

Oba týmy mají svou kvalitu, domácí jsou v tabulce kousek za námi. Tipnu si dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích