2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mateřově zápas dvou rozdílných poločasů


Branky


7

Jako noc a den vypadaly oba poločasy v duelu Mateřova proti Ostřešanům. Zatímco první půli režírovali domácí a vytvořili si dvoubrankový náskok, ve druhé půli hostující AFK vstalo z mrtvých a dokázalo alespoň zápas vyrovnat na konečných 2:2. V dresu hostů se dvěma góly blýskl Vlastimil Křivka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli kralovali domácí

První poločas se odehrával v režii domácího týmu. Mateřov hrál aktivně a dostával hosty pod soustavný tlak, který ovšem přinesl kýženou odměnu až po půlhodině hry. Do té doby Ostřešany odolávaly, pak však během sedmi minut dvakrát inkasovaly.

Nejprve ve 29.minutě otevřel skóre nechytatelnou střelou Tomáš Holek - 1:0.

Ve 36.minutě pak domácí forward Žďára obešel po akci středem několik soupeřových bránících hráčů, ti ho nedokázali zastavit a bránkář Vahlström lovil míč ze své brány podruhé.

Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí, s předvedenou hrou korunovanou dvěma góly měli výborně nakročeno ke třem bodům do tabulky.

Poločasový budíček v šatně Ostřešan

Hodně silná slova asi musela o poločasové přestávce znít v šatně hostů, ti totiž naskočili do druhého poločasu jako vyměnění. Domácí bohužel totálně zaspali a nechali si vstřelit dva góly hned zpočátku. Obě branky měly shodný rukopis - Vlastimil Křivka. Za zmínku určitě stojí podíl Krigovského na prvním gólu a jeho přesný centr.

V 66.minutě byl na hřiště vyslán hostující útočník Lukáš Moravec, který v minulém utkání zářil také jako náhradník v souboji s Rovní. O jeho střelecké formě ovšem domácí obránci měli podrobné a přesné informace a možná i proto se tentokrát gólově neprosadil. Je jasné, že po dlouhodobé rekonvalescenci nebude sázet v každém utkání jeden gól za druhým.

Duel dvou naprosto rozdílných poločasů tak nakonec přinesl dělbu bodů, šťastnější byli spíše hosté.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov
Peter Nägele, záložník SK Starý Mateřov: "V kabině jsme si v poločase řekli, že nezaspíme začátek a opak byl pravdou. Do zápasu jsme se už po dvou slepených gólech nedokázali vrátit a přišli o dva body."




Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - Z. Žďára [-] , T. Fenyk [-] (89. R. Tomiška [-] ) , Z. Antonijevič [-] (69. D. Holek [-] ) , P. Nägele [-] , P. Kaválek [-] (79. D. Matýs [-] ) , J. Melichar [-] (46. Z. Komárek [-] ) , J. Hlaváček [-] , M. Kučera [-] , D. Kotov [-] , T. Holek [-]

AFK Ostřešany
J. Vahlström [-] - V. Křivka [-] , V. Nekut [-] (66. L. Moravec [-] ) , F. Libánský [-] (85. Z. Sekyrka [-] ) , L. Nevřala [-] , Z. Brus [-] , L. Drbohlav [-] , O. Dufek [-] , P. Němec [-] , P. Hegyi [-] (89. P. Ledvinka [-] ) , F. Krigovský [-]

ŽK: 71. Z. Komárek - 71. P. Němec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLUSÁK Lukáš - STOČEK Martin, ZBUDIL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Radek Matyáš
Tip experta: remíza

Záleží hodně na tom, jak se Mateřov sejde. Za Ostřešany se famózně dvougólově vrátil Lukáš Moravec. Otázkou je, jak na tom právě po dlouhodobé absenci bude kondičně.

Tip: výhra hostů