Lukáš Moravec? Poslušně hlásím, že jsem zpět!


Branky


45. J. Vohradník (p.) , 76. L. Moravec , 82. L. Moravec - 2. V. Melc , 22. L. Mile
7

Kanonýr Ostřešan Lukáš Moravec se přihlásil po dlouhé rekonvalescenci svému trenérovi zpátky do služby. A opravdu velkolepě! V 59.minutě přišel na hřiště a dvěma trefami otočil výsledek s Rovní na konečných 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezkrevný výkon Ostřešan v první půli

V prvním poločase předvedli domácí Ostřešany hodně nevýrazný výkon.

Roveň pálila ostrými hned ve 2.minutě, kdy se trefil hlavou Melc- 0:1. Domácí vystřelili poprvé až v 15.minutě, ale jednalo o střelu z kategorie neškodných.

Ve 22.minutě už to bylo 0:2, když hosté trestali z rychlého protiútoku. A ještě hůře to mohlo dopadnout s domácími, kdyby ve 34.minutě Pokorný nezaskočil na brankové čáře za gólmana Vahlströma.

Naději přinesla Ostřešanům poslední minuta první půlky. Po faulu ve vápně na Drbohlava se kopala penalta. Tu s jistotou proměnil Vohradník - 1:2.

 

 

Mory je zpět!

Těžko říct, co řekl trenér domácích v kabině svým svěřencům. Ti se ale vrátili na hřiště jako vyměnění, samozřejmě že je nakopla i proměněná penalta.

Tlak přinášel šance, dlouho se však nedařilo jejich proměňování. V 65.minutě přešel Libánský přes tři roveňské hráče, napálil však pouze gólmana Valentu.

Podobný scénář měla i šance Nevřaly v 71.minutě.

To už byl ovšem na hřišti klíčový muž závěru zápasu - po zranění se vracející Lukáš Moravec. Ten nejprve vyrovnal v 76.minutě, když zakončil hlavou pěknou akci po ose Drbohlav - Nevřala. 

Obrat ve výsledku pak zařídil opět Moravec. Střela Drbohlava skončila v 82.minutě pouze na břevně, odražený míč pak nadvakrát dorazil do sítě právě nejlepší hráč utkání.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Ostřešany
Kamil Bobek, sekretář: "V prvním poločase se domácí hráči potulovali po hřišti, jako by se viděli poprvé. Ještě že se vrátil po dlouhé rekonvalescenci Lukáš Moravec, dnešní zachránce."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - OLAJOS Viliam, ŠVÁB Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Martin Filípek
Tip experta: výhra domácích

Přeju si a tipuji jedničku. Už jen proto, že Roveň je v tabulce kousek nad námi, tudíž ještě dosažitelná.

Tip: výhra domácích