Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kašpar rozehnal mraky nad Sezemicemi


Branky


4

V 18.kole Okresního přeboru Pardubic přijely do Sezemic Mikulovice. Přestože po většinu utkání měli převahu domácí borci, museli se o vítězství po vyrovnání Plesingra strachovat. Temná mračna však dokázal svými přesnými trefami rozehnat skvělý Tomáš Kašpar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Územní převaha přinesla domácím pouze jeden gól

Před opět velmi početnou diváckou kulisou začaly domácí Sezemice aktivně a hned v úvodu dvakrát v mikulovické obraně hořelo - obě akce přišly po rohu. Nejprve ve 4.minutě agilní Knaute hlavičkoval do tyče a poté v 8.minutě Knaute sklepával na volného Reinberga, ten však přestřelil.

Hosté se poprvé osmělili v minutě 11., když po volném kopu nebezpečně hlavičkoval Křivka. Ze strany Mikulovic to však byla ojediná vydařená akce, domácí měli více ze hry, tlačili se k bráně soupeře a bylo jen otázkou času, kdy poprvé zahřmí.

Ve 21.minutě vracel takřka z čáry před branku míč Knaute, ten si našel důrazný Bukač, ale gólman Mikulovic byl u tyče včas. Ve 25.minutě dostali domácí výhodu přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti. Exekutorem se stal Bukač a vyslal na brankáře Červenku ostrou pumelici. Tu hostující obránce tečoval těsně mimo tři tyče.

Poté se hra na chvíli vyrovnala a paradoxně v této fázi padla úvodní branka. Po závaru v pokutovém území Mikulovic přišlo nejprve břevno. Odražený balón si zkušeně našel kanonýr Bukač a nekompromisně trestal - 1:0.

Domácí pokračovali v úsilí přidat další branky a rozhodnout utkání ještě do přestávky. Blízko druhému zářezu byli ve 42.minutě. Dlouhý aut Kašpara nedokázal dopravit do sítě Karel. A pak ještě minutu před pauzou se po narážečce s Kašparem ocitl v tutovce Bukač, ovšem ani on neuspěl.

Do šaten se tak šlo za jednogólového vedení Sezemic, což bylo pro hosty hodně milosrdné.

Hattrick Kašpara

Vedení o gól bývá ošidné a domácí se o tom měli velmi brzy převědčit na vlastní kůži. Hosté totiž do druhého poločasu přeskupili své řady a přineslo to kýžené oživení jejich hry.

V 55.minutě vyslal nebezpečný pozdrav domácímu Báčovi z přímého kopu Karlík. A pak už přišlo to, čeho se domácí příznivci obávali. V 57.minutě upláchl domácí obraně Plesinger a z křídla prudkou střelou podél brankáře srovnal stav na 1:1.

A zatímco hosté díky brance ožili, domácí zůstali jako opaření. V 63.minutě Stefanov střílel jen těsně mimo.

V tu chvíli se na scéně objevil v pravý čas domácí hrdina Tomáš Kašpar a zápas se změnil v jeho one man show. V 66. minutě se Kašpar objevil za obranou Mikulovic a vyběhnuvšího Zelenku mazácky přeloboval - 2:1.

Další dvě jeho branky, kterými domácí záložník završil hattrick, byly velmi podobné - přesné střely k tyči, za kterými se brankář pouze bezmocně ohlédl.

Konečné skóre 5:1 stanovil po rohu Knaute, který pomalou, ale přesnou střelou k tyči završil svůj velmi dobrý výkon.

Domácí zvítězili naprosto zaslouženě, Mikulovice vytěžili z minima maximum. Kvalitní výkony předvedli mimo střelců branek i domácí mladíci Markl, Vykoukal, Reinberg a Karel.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Lukáš Knaute, záložník TJ Spartak Sezemice: "V prvním poločase jsme měli jasnou převahu, kterou se bohužel podařilo přetavit v pouze jeden gól. To se nám po přestávce málem vymstilo, po vyrovnání hosté ožili. Komplikace odmítl Tomáš Kašpar, který nás vysvobodil z útlumu. Pak už to byla jen otázka skóre."




Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - D. Markl [-] (62. T. Horák [-] ) , A. Blažek [-] , L. Borovec [-] , R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] (62. P. Sušil [-] ) , T. Vykoukal [-] , T. Kašpar [-] , V. Karel [-] (85. A. Zeman [-] ) , L. Knaute [-] , P. Reinberg [-]

SK-1.FC Mikulovice
F. Červenka [-] - V. Novotný [-] (23. P. Nováček [-] ) , J. Plesinger [-] , J. Kříž [-] , R. Stefanov [-] , O. Těšínský [-] (80. J. Dynter [-] ) , T. Karlík ml. [-] , J. Hyxa [-] , L. Křivka [-] , J. Vencl [-] , L. Václavek [-] (75. T. Soukup [-] )

ŽK: 50. J. Kříž .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - OLAJOS Viliam, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Petr Hanzl
Tip experta: výhra domácích

Sezemice mají kvalitnější kádr a vyhrají.