D. Orts 9. (vl.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po úvodní gólové přestřelce zasloužená dělba bodů


Branky


9. D. Orts (vl.) - 5. T. Urbanec
2

V prvním jarním utkání přivítaly Sezemice na svém útulném stadionu hostující tým ze Srchu. Ne úplně ideální fotbalové počasí přilákalo velmi pěknou diváckou návštěvu 150 fanoušků, přičemž během zápasu bylo slyšet fandy z obou táborů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvod se pálilo ostrými

Po deseti odehraných minutách se diváci namlsali, když padly velmi záhy dvě branky. Nikomu však asi v tu chvíli nepřišlo na mysl, že tím se gólový účet uzavřel, což byla jistě škoda.

Už v 6.minutě putovala přihrávka hostů za domací obranu, kde se v šanci ocitl útočník Urbanec. S vyběhnuvším domácím brankářem si hlavu nelámal a po vydařeném lobu se mohli hosté radovat - 0:1.

A kdyby hned v následující minutě technická střela hostů neskončila pouze na břevně, čepované pivo by domácím fans asi hodně rychle zhořklo.

Na kdyby se ale nehraje a velmi brzy domácí srovnali skóre. Po přečíslení hostující obrany si prudký balón z křídla srazil hostující obránce Orts do vlastní sítě - 1:1.

Po zbytek poločasu se hra přelévala na obě strany, když více šancí bylo spíše na kopáčkách Srchu, jehož hráči působili fotbalověji a kombinací se několikrát dostali za obranu domácích. Ke vstřelení vedoucí branky to však nevedlo.

Naopak do kabin mohli jít spokojenější domací, kdyby potrestali nepovedenou malou domů ve 40.minutě. Brankář hostů Mičjan však skvěle zažehnal rodící se požár.

Po přestávce hosté odpadli, po třech bodech sahali domácí

Druhý poločas nabídl dobývání hostující obrany a branky. Hosté doslova odpadli, když jim nevycházela kombinace v záloze a o spoustu balónů tak přicházeli.

A co prošlo, to výbornou hrou zastavili domácí obránci. Pochvalu zaslouží zejména kapitán Blažek, několika povedenými zákroky se blýskl i střídající Kašpar.

Domácí tlačili a bylo vidět, že se nechtějí smířit s remízou. Ke gólu chybělo mnohdy opravdu málo. Nejblíže k němu měl v 66.minutě kanonýr Bukač, když z bezprostřední blízkosti nastřelil hostujícího brankáře a od něj šel míč kousek vedle.

Právě Bukač mohl v nastavení zápasu po rohu zlomit nerozhodný stav, leč jeho umístěnou hlavičku gólman Mičjan u tyče lapil.

S remízou byli asi více spokojení hosté ze Srchu.



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] (72. T. Vykoukal [-] ) , L. Knaute [-] , V. Karel [-] , J. Kaufman [-] , Z. Lába [-] (46. T. Kašpar [-] ) , J. Tláskal [-] , P. Reinberg [-] , A. Blažek [-] , L. Borovec [-] (46. D. Mareš [-] )

Titanic Srch
V. Mičjan [-] - V. Dostál [-] (69. L. Mužík [-] ) , T. Urbanec [-] (46. H. Kopecký [-] ) , P. Fišar [-] , P. Kuchta [-] , M. Doležal [-] , J. Maivald [-] , M. Práchenský [-] , P. Homola [-] , R. Třešnák [-] , D. Orts [-] (46. R. Beran [-] )

ŽK: 65. J. Tláskal - 51. P. Fišar , 71. P. Homola .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NAVRÁTIL Lukáš - RAMBOUSEK Josef, HAMRNÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů