Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž rozstřílela Popelín na jeho hřišti, třikrát se trefil Mikuláštík


19

Ve 23. kole Okresního přeboru podlehli fotbalisté Popelína doma Stráži 2:6. Domácí šli překvapivě do vedení a hosté tak museli dotahovat. Do konce poločasu stačili vyrovnat na 2:2. Vývoj utkání se zlomil těsně po začátku druhého poločasu, kdy se prosadil hostující Mikuláštík, který zkompletoval hattrick a na něj navázal Princ s Čurdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodným výsledkem

V Popelíně strážští mohli jenom ztratit. Domácí už jsou jasní padající, tak hráli bez nervů a rozhodně jim nedali nic zadarmo. Od prvních minut se snažili o jejich hru, a domácí bojovali a vyráželi dlouhými nákopy do brejků. Ve 12. minutě, po špatném bránění hosté dostali hodně zbytečnou branku, kterou vstřelil Andrej Kosma - 1:0. Přesto se hrálo více na polovině domácích a během dalších patnácti minut dali dva góly. Bohužel dvakrát pomezní rozhodčí odmával ofsajdy, které viděl pouze on. A aby toho nebylo málo, ve 37. minutě trestňák Pavla Pacholíka skončil k překvapení všech ve strážské síti 2:0. Z této sprchy se hosté poměrně rychle oklepali a nejdříve Břetislav Chovítek po krásném přenesení hry od Honzy Kozla snížil ve 43. minutě na 2:1, aby za další dvě minuty vyrovnal po závaru Vlastimil Mikuláštík. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:2.

Lídr tabulky nakonec zvítězil vysokým rozdílem

Druhá půle už pak byla v jednoznačné režii lídra tabulky. 48. minuta, Vlastimil Mikuláštík utekl po levé lajně a podél gólmana dostal hosty do vedení – 2:3. 51. minuta, Šimon Melichar přihrává na vápno Martinu Neumannovi, ten posílám centr na zadní tyč a nejmenší hráč na hřišti Vlasta Mikuláštík dává hlavou na 2:4. Poté hosté prostřídali, ale na obraz hry to mělo pramalý vliv. 73. minuta, po hlavičkovém souboji Járy Čady s domácím stoperem propadá míč a Vojtěch Princ rozvlnil síť – 2:5. V závěru Šimon Melichar poslal centr do vápna, strážská legenda Vlastimil Čurda předskočil bránícího hráče a uzavřel skóre – 2:6. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vladimír Vrána (trenér): Škoda dvou inkasovaných gólů, byly vyloženě laciné. Na druhou stranu tým skvěle zareagoval na nepříznivý vývoj a šel si pro další tři body. Příští neděli nás čeká zápas jara, kdy na domácím hřišti přivítáme od 14:00 tým Staré Hlíny.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - L. Severa [-] , P. Pacholík [-] , T. Mach [-] - A. Svoboda [-] , A. Kosma [-] , R. Stejskal [-] , D. Švarc [-] , D. Kučera [-] - Z. Vaníček [-] , L. Danyi [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Jančura [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] - J. Sivok [-] , M. Neumann [-] , B. Chovítek [-] , Š. Melichar [-] , J. Kalvas [-] - V. Mikuláštík [-] , V. Princ [-]

ŽK: 38. L. Severa , 53. D. Švarc - 35. M. Neumann , 45. J. Kalvas .
Hráči zápasu: V. Čurda .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KOPŘIVA Miroslav - HAVLÍK Zdeněk, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů