M. Chvosta 14. (p.)
J. Chvosta 53.
2:1
(1:0)
86. R. Lauda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně udržela naději na čtvrté místo


Branky


14. M. Chvosta (p.) , 53. J. Chvosta - 86. R. Lauda
18

Zápas pátého týmu se šestým, takhle by se dal popsat duel volyňského Slavoje s Vlachovem Březí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro domácí

Březí bylo od první minuty aktivnější a tvořilo si více šancí, než domácí Volyně. Ta ale ukázala lekci z produktivity, když po situaci před vlastní bránou se domácí dostali do úniku, Jaroslav Chvosta byl faulován v pokutovém území a sudí Pánek nařídil penaltu. K té se postavil Michal Chvosta, a i když Kouba vystihl směr, tak na přesně umístěný míč nedosáhl. Domácí tak od čtrnácté minuty vedli, ale přišla pro ně komplikace. Ve 36. minutě obdržel kapitán Mack po skrumáži dvě žluté karty a to nejprve za svůj zákrok a následně za hlavičku hostujícímu hráči. Hosté mohli do poločasu vyrovnat, ale Lukešovu hlavičku vytáhl tygřím skokem Mráz a Beránek po sklepnutí Martínka přestřelil.

Více karet než šancí

Druhý poločas vsadili domácí vše na jedinou kartu a to pevnou obranu s brejky. Březí se snažilo něco vymyslet, ale když už v 53. minutě přišla rána z hranice vápna, kterou domácí hráč zastavil svým tělem, tak z následného protiútoku přidal v samostatném úniku druhou branku Slavoje Jaroslav Chvosta. Březí tato branka zlomila a následná snaha působila až platonicky. Navíc se v 57. minutě počet hráčů na hřišti vyrovnal, když červenou kartu viděl za svůj skluz také Lukeš. Kontaktní branka Březí přišla až čtyři minuty před koncem, kdy se po zpětné přihrávce Bízka prosadil střídající Lauda. Vyrovnání ale nakonec nepřišlo i díky tomu, že po zákroku na Kautmana už měl sudí Pánek připravenou píšťalku v ústech, ale nakonec nezapískal. Volyně tak zvítězila 2-1 a poslední kolo si to s Bělčicemi rozdá v přímé konfrontaci o čtvrté místo.



Ohlasy k zápasu



FC Vlachovo Březí
FB FCVB: Paradoxně jsme předvedli asi ten nejlepší výkon jara. Klasicky už vyhrocený duel s Volyní jsme si tvořili více šancí, ale prosazovali se domácí.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , F. Dlouhý [-] , J. Chvosta [-] (89. M. Kofroň [-] ) , A. Mack [-] , J. Kubeš [-] (86. P. Rojík [-] ) , M. Chvosta [-] , M. Vávra [-] , V. Janoušek [-] , J. Brabec [-] (80. K. Hájek [-] )

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , V. Plachta [-] (50. J. Hubáček [-] ) , V. Kautman [-] , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] , F. Beránek [-] (77. R. Lauda [-] ) , L. Martínek [-] (66. A. Kravčenko [-] ) , J. Bízek [-]

ŽK: 36. A. Mack , 36. M. Chvosta , 64. P. Hájek , 76. M. Vávra - 16. F. Beránek , 36. J. Lukeš , 60. R. Kalčík , 65. V. Kautman , 85. M. Hojdekr . ČK: 36. A. Mack - 57. J. Lukeš .
Hráči zápasu: J. Chvosta .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Janoušek
Tip experta: výhra domácích

V posledním domácím utkání budeme jednoznačně chtít urvat tři body a nadále bojovat o čtvrté místo. 3-1

Tip: remíza

V poklidném meziokresmím derby se týmy rozejdou smírně.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů