1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior srazila proti Volyni červená karta


Branky


26

Na Strakonicku není asi většího derby, než mezi Volyní a Strakonicemi. Rezerva Junioru přivítala Slavoj v areálu Na Křemelce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

Zápas začaly oba týmy aktivním fotbalem, který přinášel i šance. V šesté minutě se mohli ujmout vedení hosté z Volyně, ale volyňský hráč selhal v zakončení.  Když neproměnil svoji šanci Slavoj, musel to udělat Junior. Z následného protiútoku se totiž k míči distal Doležal a ten poslal domácí do vedení. V 19. minutě ale přišla rána pro domácí, když si stoperská dvojice neporadila s míčem a hostující Jaroslav Chvosta mohl jít do úniku. V tom ho ale zastavil Šimák, který obdržel od rozhodčího Mroska červenou kartu. Junior tak čekala více než hodina o deseti, kterou ale dokázali domácí do konce prvního poločasu, i přes tlak Volyně, přežít.

Obrat na jedničku

Druhý poločas už byl ale jednoznačně v režii Slavoje. V 52. minutě přišlo navíc rychlé vyrovnání, které zařídil Brabec a za dalších osm minut se po rohovém kopu prosadil i Michal Chvosta. Slavoj poté kontroloval hru a hlídal si jednobrankový náskok. Pojistka nakonec přišla až v 83. minutě, kdy Kubeš napřáhl nechytatelně za vápnem. Volyně tak porazila Junior 3-1 a napodobil tak scénář z podzimu, kdy také otočila vývoj utkání ve druhém poločase.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Doplníme..

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V úvodu utkání platilo pravidlo nedáš dostaneš. Hned ze začátku zápasu jsme nedokázali proměnit svoji šanci a z protiútoku jsme inkasovali branku, kdy jsme nechytili náběh Doležala a ten svůj samostatný únik proměnil. V 19. minutě zápas ovlivnilo vyloučení domácího Šimáka, který podrazil Chvostu postupujícího na branku. Ve zbytku poločasu to byl z naší strany festival neproměněných šancí, kdy ani jednu z tutových šancí jsme nedokázali proměnit. Po změně stran jsme už dokázali svojí šanci proměnit. Mack milimetrovým pasem za obranu našel Brabce a ten s přehledem proměnil. O pár minut později jsme přidali druhou branku. Na rohový kop Hájka si naběhl Michal Chvosta a ramenem uklidil míč přesně za tyč. Pojišťovací branku na 1:3 jsme vstřelili v 83. minutě, kdy domácí nechali úplně volného Kubeše na hranici vápna a ten umístěnou střelou nedal brankářovi šanci.



Sestavy


FK Junior Strakonice B
P. Moudrý [-] - Š. Vondrák [-] (86. R. Novák [-] ) , D. Doležal [-] (55. E. Košek [-] ) , V. Hozman [-] , D. Míčka [-] , D. Šefčík [-] (76. M. Čumpelík [-] ) , J. Baloušek [-] , P. Cibulka [-] (83. M. Linhart [-] ) , A. Novotný [-] , O. Kafka [-] , L. Šimák [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , J. Kubeš [-] , J. Chvosta [-] (28. R. Prihara [-] ) , A. Mack [-] , K. Hájek [-] (83. M. Kofroň [-] ) , M. Chvosta [-] , P. Rojík [-] (86. B. Šitner [-] ) , V. Janoušek [-] , J. Brabec [-] (89. F. Pubal [-] )

ŽK: 24. V. Janoušek . ČK: 19. L. Šimák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MROSKO Tomáš - RYNEŠ Vladimír, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Ladislav Mach
Tip experta: výhra hostů

Volyně si připíše tři body do tabulky. 1:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rezerva Junioru si body nechá doma u Otavy.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů