Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel v Bělčicích ukořistili v závěru hosté


Branky


25

V sobotu chtěly Bělčice na domácí půdě usilovat o šesté vítězství v řadě. Proti byli ale hosté z Chelčic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný duel

Byli to právě hosté, kteří na Bělčice vlétli jako uragán a už po sedmi minutách zásluhou Buzhdyhana vedli. Dvacet minut dokázaly Chelčice tvořit hru, ale hned jak padla jednadvacátá minuta, ozvali se domácí a to hned gólově. Na šanci Cibulky totiž brankář Dušek nedosáhl. Zápas se poté vyrovnal a hra spíš připomínala okresní přebor, kde z jednoho protiútoku vzniká na druhé straně hned další. Poločas už ale branku nenabídl.

Hrdina Kouba

Na ty si stovka fanoušků musela počkat až do druhé půle a v 62. minutě se opět vedení ujali hosté, zásluhou kapitána Křenka. Hosté ale o vedení opět přišli, když nedorozumění v obraně využil Houda, který v 76. minutě vtrhl do vápna, jako ďas. Oba týmy chtěly tři body a hra se přelévala od jednoho vápna k druhému. Rozuzlení přišlo až v 88. minutě, kdy se po brejkové situaci prosadily opět Chelčice. Hrdinou zápasu se stal Tomáš Kouba, který tak vystřelil Chelčicím tři body, za výhru 3-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Asi jsme si mysleli, že to půjde samo. Chelčice hrály vysoko a prvních dvacet minut byly lepším týmem. My ale poté vyrovnali a zápas se též vyrovnal. Druhou půli jsme inkasovali opět jako první, ale podařilo se nám vyrovnat. Zápas byl poté nahoru, dolů a šance měly oba týmy, které se hnaly za vítězstvím. Nakonec hon na tři body vyhrály Chelčice.

FK Chelčice
Jaroslav Křenek - kapitán: Prvních dvacet minut jsme byli lepší a vstřelili branku, poté domácí vyrovnali hru a dokázali i srovnat. Druhá půle byla nahoru dolů a oba týmy se prosadily, i když my jsme mohli za stavu 2-1 navýšit vedení, ale nestalo se. V závěru jsme byli šťastnější, vstřelili branku z brejku a tři body tak bereme my.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - L. Mach [-] (46. O. Páca [-] ) , K. Hanzlík [-] , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , J. Cibulka [-] (77. T. Ježek [-] ) , J. Houda [-] , M. Hrkel [-] , M. Hevera [-] , K. Zeman [-] , V. Mach [-] (56. J. Vejšický [-] )

FK Chelčice
P. Dušek [-] - M. Machnyk [-] , J. Hajný [-] , J. Turek [-] , P. Valenta [-] (46. A. Brtna [-] ) , T. Kouba [-] , V. Tesař [-] , M. Švec [-] , M. Šácha [-] (62. P. Pícha [-] ) , H. Buzhdyhan [-] (90. L. Turek [-] ) , J. Křenek [-]

ŽK: 45. L. Mach , 88. O. Páca .
Hráči zápasu: T. Kouba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYKLÍK Filip - SMOLA Martin, JEŘÁBEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Matouš Kofroň
Tip experta: výhra domácích

Myslím. že to bude vyrovnaný zápas, ale body zůstanou doma. 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bělčický tým doma neprohrává a pocítí to i Chelčický tým.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích