0:2
(0:2)
32. A. Mack
38. L. Turek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2023 17:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně vyloupila Chelčice


Branky


32. A. Mack , 38. L. Turek (vl.)
25

Po dvou pondělních dohrávkách se osmnácté kolo dočkalo i v úterý konkrétně jedné dohrávky. Do Chelčic přijela Volyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mack o obou branek

Za deště se hrál zpočátku vyrovnaný duel, který byl plný osobních soubojů a šance chyběly na obou stranách. Po vyrovnané dvacetiminutovce začala mít lehčí převahu Volyně, která domácí dokázala kombinačně přehrát. Ve 32. minutě navíc Slavoj poprvé udeřil, když se za hranicí vápna dostal k míči kapitán Mack, který svojí střelou rozvlnil síť domácí branky, kterou chránil oproti víkendovému utkání tentokrát Lukáš Turek. Ten byl ústřední postavou za dalších šest minut, když mu centr Macka nešťastně vypadl a míč skončil ke smůle domácích podruhé v jejich brance. Poločas tak skončil vedení Volyně 2-0.

Svědomitá obrana

Ve druhém poločase nebylo vidět moc šancí. Volyně bránila dvoubrankové vedení a domácí nechala útočit. Bohužel pro chelčické hráče obrana Slavoje pevná a v zápase jí po celých devadesát minut překonat nedokázali. Volyně tak odváží z Chelčic vítězství 2-0.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Jaroslav Křenek - kapitán: Dvě chyby, dvě branky. Volyně využila naše zaváhání, pak už si to pohlídala zkušeně v obraně a my se v útoku k ničemu nedostali. Jinak to byl vyrovnaný zápas, který byl zbytečně vyhrocený.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Úvod zápasu byl vyrovnaný. Oba týmy se nedostali k větší šanci. Postup času jsme se převzali otěže zápasu a byli aktivnějším týmem. Několik šancí domácí brankář chytil. Až ve 32. minutě Mack z poza vápna utaženou střelou nedal brankářovi šanci. O pár minut později jsme přidali druhou branku, kdy Mack nakopl vysoký balón do vápna a domácímu brankáři míč vypadl a skončil v brance. Ve druhém poločase jsme hráli ze zajištěné obrany a domácí jsme prakticky vůbec do ničeho nepustili. A pohlídali zasloužené tři body.



Sestavy


FK Chelčice
L. Turek [-] - M. Machnyk [-] , J. Hajný [-] , J. Turek [-] (68. M. Kiš [-] ) , P. Valenta [-] (65. A. Brtna [-] ) , T. Kouba [-] , V. Tesař [-] , M. Švec [-] , M. Šácha [-] , H. Buzhdyhan [-] , J. Křenek [-]

SK Slavoj Volyně
F. Pubal [-] - P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , J. Chvosta [-] , A. Mack [-] , K. Hájek [-] (90. V. Hájek [-] ) , F. Frček [-] , F. Dlouhý [-] , M. Vávra [-] , V. Janoušek [-] , M. Kofroň [-] (78. B. Šitner [-] )

ŽK: 41. M. Machnyk , 88. A. Brtna , 90. J. Křenek - 40. P. Hájek , 48. A. Mack .
Hráči zápasu: A. Mack .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ťupa Michal - ČERNÝ Jan, SOLAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Josef Šourek
Tip experta: výhra domácích

Volyně v posledním zápase zaváhala doma s Husincem a navíc ani nedala gól a tak si myslím, že v tomto bojovném zápase zůstanou body doma, 1:0.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích