2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice doma vynulovaly Chelčice


Branky


23

Po dvou zápasech měli Střelské Hoštice na kontě plný počet bodů a na dobré výkony chtěli hráči navázat i v sobotním duelu s Chelčicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén

A začátek zápasu se domácím povedl na výbornou, když se po dlouhém nákopu prosadil z úniku Křivanec. Hosté měli šanci vyrovnat, ale tu zlikvidoval domácí fantom Petržílka. Bohužel pro diváky to byly pouze tyto dvě šance, které stály na těžkém terénu za zmínku v první půli, a všichni doufali v záživnější druhou půli. 

Dvoubrankový Křivanec

Ta ale nepřišla a zápas se de facto hrál pouze od vápna k vápnu a týmy si nevěděli v zakončení rady. Domácí ale v 61. minutě podruhé překonali brankáře hostí Duška, když svojí hlavičku nechytatelně usměrnil podruhé v zápase Křivanec. Hosté chtěli s utkáním něco udělat, ale nebylo jim přáno. Hoštice tak berou na jaře třetí výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Na domácím hřišti jsme hostili celek Chelčic a chtěli jsme prodloužit vítěznou sérii. Hosté byli však dobře technicky vybaveni a kombinačně nás přehrávali. Do vedení jsme šli však my, když se tváří v tvář gólmanovi nemýlil Křivanec. Druhý poločas byl opět vyrovnaný a čekalo se zda se některé z mužstev prosadí a povedlo se to opět nám. Hosté se snažili o korigování výsledků, ale bez úspěchu. Závěr dohrávali v deseti. Po týmovém výkonu si připisujeme další tři body do tabulky. Následující víkend jedeme do Sedlice

FK Chelčice
Jaroslav Křenek - kapitán: První branku jsme dostali po naší nedomluvě obránců a naši šanci na vyrovnání jsme nevyužili. Ve druhé půli se hrálo od vápna k vápnu a už jsme si nedokázali nic vytvořit.



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - M. Virostek [-] (46. D. Šperl [-] ) , J. Strnad [-] - V. Dohonyi [-] , J. Kuncl [-] (65. O. Koudelka [-] ) , P. Hlava [-] , K. Heřman [-] , V. Braťka [-] , R. Květoň [-] (87. F. Žilák [-] ) - M. Kokrda [-] , V. Křivanec [-] (80. K. Kohout [-] )

FK Chelčice
P. Dušek [-] - F. Čížek [-] , T. Kouba [-] , V. Tesař [-] , R. Kapusta [-] (67. P. Valenta [-] ) , M. Švec [-] , M. Šácha [-] , J. Skála [-] , H. Buzhdyhan [-] , J. Křenek [-] , M. Machnyk [-] (67. P. Sheba [-] )

ŽK: 37. V. Dohonyi , 37. K. Heřman , 40. R. Květoň , 86. M. Kokrda , 90. J. Strnad - 45. V. Tesař , 80. F. Čížek . ČK: 87. F. Čížek .
Hráči zápasu: V. Křivanec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PŠENIČKA Adam - ŠVEC Hynek, ŠÍP Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Kukla
Tip experta: výhra hostů

Hoštice budou chtít doma navázat na dvě jarní výhry, ale hosté z Chelčic je nakonec ve vyrovnaném duelu přetlačí. 0-2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hoštičtí jsou doma silní a body si nechají v tomto utkání.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích