0:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov nadělil bůra v Dražejově


Branky


12. A. Bujok , 38. F. Zitta , 38. A. Bujok , 58. M. Mls , 90. S. Pšenička
22

Po domácí výhře 5-0 nad Sedlicí čekal Vacov sobotní výjezd do Dražejova. Domácí po prohře ve Březí chtěli vyválčit na domácí půdě nějaké body, ale soupeř, který je porazil na podzim 3-0, měl být těžkou zkouškou pro svěřence Michala Marouška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový Bujok

Zápas začal pro domácí opravdu těžce, když se po dvanácti minutách trefil, stejně jako v prvním vzájemném zápase, Antonín Bujok. Střelec Vacova byl při chuti a tvořil si další šance z chyb domácích hráčů. Další přesný zásah do branky Brože přišel až ve 38. minutě, ale hned s grácií. Nejprve se trefil podruhé v zápase právě Bujok a po chybě v rozehrávce zvýšil během jedné minuty na 3-0 Zitta. Tyto slepené góly chvíli před poločasem byly po chybách hráčů velice kruté pro domácí.

Pátá už podruhé

Druhý poločas otevřel svá gólová stavidla také do čtvrt hodiny hry, když se v 58. minutě prosadil střídající Mls. Hodně běhavé utkání bylo v režii hostů, a když přišla šance pro domácí, zakončení se nesetkalo s úspěchem. Posledním hřebíčkem do rakve byl těsně před závěrečným hvizdem gól Pšeničky. Vacov tak podruhé vyhrál výsledkem 5-0 a do Bavorova pojedou hráči v dobré náladě. Naopak Dražejov bude bojovat o první jarní body v Bělčicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Hosté přijeli s velice pěkným výsledkem se Sedlicí a stejně se jim to povedlo i u nás. Fyzicky lépe připravený soupeř těžil z námi pokažených přihrávek a neuvěřitelně blbě odražených balonů. Minimálně třikrát jsme je poslali na našeho gólmana. Nedařilo se nám dobře zakončovat a celkově to bylo těžké běhavé utkání. Bůra jsme dostali se závěrečným hvizdem. Příští kolo jedeme do Bělčic a budeme chtít zlomit brankový a bodový půst




Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - T. Martínek [-] (51. L. Šulda [-] ) , K. Krýsl [-] , O. Koutský [-] , T. Brož [-] - D. Hlavin [-] (69. J. Holfeld [-] ) , M. Bračok [-] (62. F. Brázda [-] ) , J. Matas [-] (77. T. Hynek [-] ) , P. Poláček [-] - T. Hrčka [-] , M. Mertl [-] -

SK Vacov
T. Lácha [-] - T. Sova [-] (37. M. Mls [-] ) , K. Procházka [-] , J. Mrázek [-] - A. Jírovec [-] , F. Roučka [-] , Š. Kryštof [-] , D. Vítovec [-] (22. D. Makas [-] ) - A. Bujok [-] , J. Ketzer [-] (77. S. Pšenička [-] ) , F. Zitta [-] (69. T. Hozman [-] )

ŽK: 34. J. Matas , 36. K. Krýsl , 43. M. Bračok - 25. D. Makas , 29. F. Roučka , 66. J. Mrázek .
Hráči zápasu: A. Bujok .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ťupa Michal - ČERNÝ Jan, ZÁBRANSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté jsou silný celek s ambicí na postup. V Dražejově Vacov uspěje za tři body.

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Křenek
Tip experta: výhra hostů

Hosté začali jaro velmi dobře. Odvezou si tři body. 1:4

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů