2:1
(0:1)
39. Z. Kolek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kaplice neveze ani bod


Branky


54. P. Fiala , 57. P. Fiala - 39. Z. Kolek
19

Utkání týmů ze středu tabulky nemělo jasného favorita. Domácí prostředí hovořilo ale pro Olešnické. Na nepříliš kvalitním terénu toho příliš fotbalového k vidění nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový stav trval až do devětatřicáté minuty střetnutí, kdy po faulu na Meitu dostali hosté výhodu přímého kopu. K jeho provedení se postavil kapitán Zdeněk Kolek, a i když střela nevypadala příliš nebezpečně, tak před připravím brankářem Janečkem míč na drnu odskočil mimo jeho dosah a Kapličtí se ujali vedení – 0:1. Do kabin tedy odcházeli na poločasovou přestávku o gól spokojenější Spartakovci. Krátce před přestávkou nahradil v sestavě domácích Buřiče zkušený Fiala, což se ukázalo ve druhém poločase, jako správný tah trenéra. Po devíti minutách hry ve druhém dějství totiž střídající Petr Fiala smazal jednogólové manko svého týmu – 1:1. Stejný hráč navíc za další tři minuty dokonal obrat ve vývoji skóre. Svým druhým gólem v zápase poslal Olešnici do vedení – 2:1. Kapličtí se poté snažili náskok soupeře smazat a nejblíže k tomu byli pravděpodobně po střele Presniakova, která se od břevna odrazila někam k brankové čáře. Domácí viděli míč před čárou, hosté pro změnu již za ní, rozhodčí se však přiklonili na domácí stranu a skóre se tedy neměnilo. Olešničtí jednobrankové vedení uhájili až do závěrečného hvizdu a připsali si tak do tabulky tři body za těsné vítězství.



Zaslal Libor Granec



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - D. Völfel [-] (82. R. Brousek [-] ) , A. Pilát [-] , A. Ragaň [-] , F. Bína [-] , M. Koktavý [-] (88. M. Krauskopf [-] ) , B. Bahenský [-] , R. Horelica [-] , M. Buřič [-] (44. P. Fiala [-] ) , M. Lechner [-] , L. Lenk [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - J. Janda [-] (65. J. Laně [-] ) , M. Lhotský [-] , Z. Kolek [-] , N. Popov [-] , P. Dreiling [-] , A. Meita [-] , I. Presniakov [-] , T. Vávra [-] (65. F. Šedivý [-] ) , R. Tomáš [-] , M. Slanina [-]

ŽK: 76. Z. Kolek .
Hráči zápasu: P. Fiala .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Klimeš Jiří - STUDENÝ Josef, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kaplice se trápí. Olešnice si to pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

29. 5. 2023 07:26
výhra domácích