0:2
(0:1)
37. J. Cifreund (p.)
90. P. Cába (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DERBY VE VĚTŘNÍ DOPROVODILY DVĚ PENALTY A ČERVENÁ


Branky


37. J. Cifreund (p.) , 90. P. Cába (p.)
19

Chvalšiny dokázaly opanovat čtyři z posledních pěti zápasů, načež toto tvrzení podtrhla jejich poslední výhra. Ta vzešla z poměru sil ve Větřní. Tamní pažit nabídl emotivní duel, který nesl štítek derby a přestože ani jeden zúčastněný tým nemohl využít stabilních opor své soupisky, bylo oč hrát po celých devadesát minut. K vidění byly navíc dva pokutové kopy a vyloučení vedoucího domácího mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chvalšiny
Imrich Hrabovský (vedoucí): Ačkoliv domácím scházelo několik důležitých hráčů, sami jsme se potýkali s množstvím absencí a nastoupili v improvizované sestavě. Do brány se navíc vůbec poprvé během svého angažmá u Sokola postavil sám trenér Fábián. Zaskvěl se vychytaným čistým kontem. Práce sice neměl tolik jako jeho protějšek, o to důležitější ovšem jeho zákroky byly. Do zápasu jsme vstoupili dobře. Měli jsme více ze hry, územní převahu a z naší snahy pramenilo více iniciativy směrem dopředu. Větřní hrozilo zejména středem hřiště. Přestože některé zákroky brankáře Votýpky nepatřily mezi jisté, více než půlhodinu držel čisté konto. Ujala se až v pořadí pátá střela Chvalšin, jež mířila mezi tři tyče. K nařízené penaltě se postavil Kuba Cifreund a chladnokrevně se „proti svým“ zasloužil o naše vedení. Postupem času přibývalo na šancích, náš soupeř byl stále nebezpečnější, ale prosadit se nedokázal. Stupňovaly se také emoce. Ty nakonec vybouchly v poslední minutě řádné hrací doby, kdy nám sudí Jelínek přiznal další pokutový kop po zákroku na Cifreunda. Po dvou žlutých kartách byl v z technické zóny ve mžiku vykázán vedoucí domácího družstva a Petr Cába na vše odpověděl definitivní tečkou za zápasem. Vůbec to nebylo lehké. Kdyby Větřní mělo lépe seřízená mířidla, mohlo být vše jinak, jenže drtivá většina jeho pokusů skončila mimo. Dále úročil faktor Fábián. Zápas jsme zvládli, jsem za to nesmírně rád a nás nyní čekají dvě domácí představení. Spadlo z nás těžké břemeno. Zbytek sezóny si užijeme. Pokusíme se nadále plně bodovat, uděláme si příjemnou dokopnou a pevně doufám, že se příště již vyhneme nutnosti záchrany až v samém závěru soutěžního plánu.



Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - P. Kotlár [-] , P. Vnuk [-] (46. P. Homer [-] ) , J. Poláček [-] , J. Taher [-] , F. Soukup [-] , J. Seltsam [-] (64. T. Kalkuš [-] ) , P. Sluka [-] , J. Oškrda [-] , T. Hromada [-] , A. Krák [-] (85. M. Vegeš [-] )

TJ Sokol Chvalšiny
P. Fabián [-] - M. Babinský [-] , T. Holas [-] , J. Decarli [-] , P. Postl [-] - J. Cifreund [-] , L. Fučík [-] , V. Decarli [-] , M. Postl [-] - P. Cába [-] (91. V. Rychtář [-] ) , J. Klíma [-] -

ŽK: 23. T. Hromada , 58. P. Homer , 81. T. Kalkuš - 44. J. Cifreund , 73. P. Cába .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - VELFL Matyáš David, BLAŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Větřní budou chybět opory týmu a tak tipuju remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

29. 5. 2023 07:26
výhra domácích