Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V očekávaném boji o první místo uspěly Mirovice. Strunkovice přišly o neporazitelnost!


Branky


28

Na první branku domácího Jakuba Převrátila ještě odpověděl strunkovický Kadlec, na druhý Převrátilův gól už ale hosté odpověď nenašli. Strunkovice tak sestoupily na třetí pozici a pozici lídra si upevnily Mirovice. Strunkovice prohrály vůbec poprvé v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Mirovicích hrál první s druhým a začalo se opatrně s minimem šancí, bylo znát, že se hraje o hodně. Do první šance se dostali domácí a po půlhodině hry jí i J.Převrátil proměnil. Kupodivu to povzbudilo hosty a Adam Kadlec o centimetry minul, aby se už v 45.min.trefil po průniku T.Kolouška.

 

Do 2.půle vstoupili hosté lépe, vytvořili si i šance, když největší neproměnil R.Žurek. Domácí přitvrdili a společně s neustálým napadáním vyrovnali hru a čtvrt hodiny před koncem využili jediné zaváhání mexické obrany -J.Převrátil dal na 2:1 a hosté už nedokázali odpovědet.Blaník tak našel až v 18.kole svého přemožitele,na příšerném terénu, který nedovolil žádnou kombinaci, rozhodli domácí obětavým výkonem.

 

Vyloučení nejslušnějšího hráče Blaníku V.Páníka považuji za velký omyl rozhodčího-hráč který byl napaden a po velké mele i za lajnou nakonec odejde s červenou a původce konfliktu se ŽK...

 

Zaslal: Miroslav Mottl (Strunkovice)



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Petr Janota (trenér): Zápas byl podle mého názoru zbytečně nervózní. Tím pádem tam trochu chyběl fotbal. Na druhou stranu takhle se asi bohužel některé zápasy hrajou. Jsem moc rád, že jsme to výsledkově zvládli. Z hlediska hlavy a nervozity to nebyl jednoduchý zápas. Jsem rád, že jsme tam ty dva góly dotlačili. Po zranění brankáře Čejdíka zaskočil Filip Slavík a proti šanci Žurka mužstvo v rozhodujícím okamžiku podržel.




Sestavy


SK Mirovice
F. Slavík [-] - J. Štochl [-] , O. Kocourek [-] - R. Převrátil [-] , V. Ševr [-] (73. A. Husar [-] ) , K. Mařík [-] , J. Převrátil [-] , J. Císař [-] - M. Štochl [-] , R. Peterka [-] , P. Janota [-]

TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - V. Páník [-] , D. Zoubek [-] , R. Žurek [-] , T. Koloušek [-] , S. Pravda [-] , J. Žurek [-] , F. Funda [-] , A. Kadlec [-] , M. Dvořák [-] , J. Brych [-]

ŽK: 56. R. Peterka , 83. J. Císař , 87. F. Slavík , 90. J. Převrátil - 84. S. Pravda , 91. D. Zoubek . ČK: 83. V. Páník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Němec Václav - KAŠTÁNEK Libor, LEPIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Josef Král
Tip experta: výhra domácích

Velice důležitý zápas... Ale v Mirovicích se hraje těžko a mají kvalitní kádr. Tipuji výhru 2:0.

Tip: remíza

Souboj o čelo tabulky, bude velmi zajímavý. Domácí se posílili o ex ligistu Štochla. O to pikantnější zápas to to bude. Domácí jak je vidět dělají vše pro postup a hosté dřou a bojují možná to jsou atributy pro remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Strunkovice lídra soutěže překvapí výborným výkonem. Je to šlágr kola

Tip: výhra domácích

Olalááá! Šlágr kola, možná roku. Do Mirovic přeji hezké počasí, spoustu diváků, které se budou bavit fotbalem a hlavně slušně! Cítím krásné sobotní fotbalové odpoledne se spoustou branek, můj tip 4:3

Tip: výhra domácích