Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameňák předvedl fantastický obrat


Branky


25

Planá ztratila zápas, ve kterém vedla o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Špát (hráč): Do zápasu jsme vstoupili ustrašeně. Planou musím za první poločas pochválit. Soupeř nás přehrával, dařila se mu kombinace, byl mnohem nebezpečnější než my a zaslouženě vedl o dvě branky. Gól na 1:2 do šatny nás nakopl. Do druhé půle jsme vlétli s větším nasazením a vervou my, a po zásluze, i když se štěstím po chybě hostujícího brankáře, se nám podařilo srovnat. Poté bylo utkání otevřené, oba týmy měly velké šance a mohly překlopit vedení na svoji stranu. Nakonec se to povedlo nám v úplném závěru. Musím uznat, že tentokrát jsme byli šťastnější, ale šli jsme tomu ve druhé půli naproti, každý nechal na hřišti maximum. I kluci z lavičky hru oživili a přispěli k tomu, že jsme se po zápase mohli společně radovat. U některých ukápla i slzička. Byl to důležitý zápas a nakonec se šťastným koncem pro nás.

SK Planá
Jan Pintér (trenér): To, že prohraješ, to je sport, ale jde o to, jakým způsobem prohraješ. A ta naše porážka byla ostudná. Po slušných výkonech jsme začali utkání dobře, prvních třicet minut bylo výborných, soupeře jsme měli dá se říct na půlce. Místo ale, abychom vedli o více než dvě branky, jsme šli do šatny za stavu 2:1. To, jak jsme nastoupili do druhé půle, bylo něco strašného. Nikdo neběhal, nechtěl a ve finále jsme takto odehráli celou druhou půli. Vytvořili jsme si i nějaké šance, ale chyba v závěru nás nakonec připravila i o ten jeden bod.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Janda [-] - M. Sadloň [-] , J. Červonyj [-] (75. J. Rožboud [-] ) , M. Rezek [-] , M. Barnyk [-] (59. V. Kotalík [-] ) , A. Prokop [-] , M. Špát [-] , P. Dvořák [-] , M. Štemberk [-] (46. M. Samborský [-] ) , A. Černý [-] , J. Komberec [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - L. Pešek [-] (84. P. Martínek [-] ) , R. Lengyel [-] , O. Hotový [-] , M. Cimerhanzl [-] - L. Motyka [-] , D. Kořínek [-] , T. Plojhar [-] (66. O. Jánošík [-] ) , L. Kitzler [-] (74. P. Šteyer [-] ) , J. Carda [-] - P. Pajerský [-] -

ŽK: 69. A. Černý , 86. V. Kotalík - 34. P. Pajerský , 57. T. Plojhar , 85. J. Carda .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Mráz Roman - BARTONÍČKOVÁ Markéta, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ujezd pár bodu se smůlou ztratil a tady je získá a všechny 3

redakce fotbalunas.cz

Expert: Dominik Kořínek
Tip experta: výhra hostů

Zde nemůžu jinak, než dát na naší výhru. Bude to těžký zápas, ale pokud všichni k tomu přistoupíme stejně jako v minulém zápase, tak si z Kamenného Újezdu odvezeme všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Bojovný zápas skončí smírem

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů