M. Pajk 59.
1:2
(0:1)
29. J. Vacík
64. J. Vacík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polaban zvládl poslední utkání se sestupujícím týmem!


Branky


59. M. Pajk - 29. J. Vacík , 64. J. Vacík (p.)
7

V posledním utkání sestupující Vlašimi přivítal tento celek tým z Polabí, který ovšem poslední zápasy nemá vůbec ideální formu a na hřiště vlašimské rezervy jel tento celek s cílem zakončit toto spíše nepovedené jaro třemi body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba za chybou

Úvod prvního dějství splňoval všechny parametry posledního utkání v sezóně, kdy ani jednomu celku o nic nejde. Hru doprovázelo několik nepřesností a defenzivních chyb na obou stranách. 

 

Šancí bylo mnoho, ovšem první branky se diváci dočkali až v 29. minutě, kdy se prosadil Vacík a poslal hosty do vedení.

 

Po této brance bylo stále k vidění několik chyb na obou stranách, ovšem ani jeden celek již brankáře soupeře překonat nedokázal, což znamená poločasový stav 0:1.

Přehlídka šancí

Druhý poločas pokračoval v dost podobně uvolněné hře, ovšem v 59. minutě přišlo vyrovnání domácích, kteří tedy zásluhou Pajka vyrovnali na 1:1.

 

Toto vedení jim ale nezůstalo vůbec dlouho, jelikož v 64. minutě rozhodčí Volenec ukázal na pokutový puntík a hosté dostali skvělou šanci na vstřelení branky. Míč si postavil Vacík a vstřelil svoji 2. branku v utkání.

 

Šancí bylo mnoho a dalších branek mohlo také padnout mnoho, ovšem branka Vacíka byla tou poslední, a tak se tedy tyto týmy rozešly v posledním utkání sezóny v poměru 1:2.



Ohlasy k zápasu



SK Polaban Nymburk
Martin Škarecký: Utkání splňovalo všechny parametry posledního zápasu v sezóně, kdy ani jednomu týmu již o nic nešlo. Hrál se uvolněný fotbal s přehlídkou laxních chyb v obraně. Po 8 minutách to mohlo být již 3:0 pro domácí, ale naštěstí své šance neproměnili. Poté jsme převzali větší iniciativu a též si vytvářeli velké množství šancí. Ve finále to mohlo skončit asi 7:4 pro nás, ale nakonec z toho bylo pouze hubené vítězství 2:1, za které jsme samozřejmě rádi.



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - J. Jíra [-] (46. D. Jadamus [-] ) , M. Pešek [-] (56. M. Lažan [-] ) , M. Blažek [-] , J. Šanda [-] , P. Brabenec [-] , V. Skiba [-] (80. J. Kozel [-] ) , M. Pajk [-] , J. Franěk [-] , L. Janda [-] (63. J. Žirovnický [-] ) , P. Novotný [-]

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - M. Daněk [-] , O. Drobný [-] - M. Kotek [-] - D. Wiehl [-] (74. M. Svoboda [-] ) , P. Hobík [-] - J. Vacík [-] , M. Novotný [-] (65. M. Šimon [-] ) , A. Král [-] (46. V. Herčík [-] ) , T. Hoffmann [-] (46. T. Hrdlička [-] ) , M. Šubrta [-] (65. T. Kukla [-] )

ŽK: 35. J. Jíra , 75. M. Lažan - 40. D. Wiehl , 69. O. Drobný , 81. T. Kukla , 85. M. Daněk .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VOLENEC Jiří - ŠMEJKAL Jiří, CHALUPA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů